"To zdecydowanie nie jest dla nich zdrowe... jak ja byłem w ich wieku to strzelałem do ludzi na świeżym powietrzu"
"To zdecydowanie nie jest dla nich zdrowe... jak ja byłem w ich wieku to strzelałem do ludzi na świeżym powietrzu"
jak już chcesz zabłysnąć jakimś fejkiem to wstrzymaj się z tym kilka lat, dorośnij i nie pisz tego :]
ps. historia znaleziona w necie ? aaa źrodła nie podałeś mały romie, cyganie jeden...
a Ty po chuj sie wpierdalasz, psujesz zabawe a chłopaki się już rozkręcają
Po czwarte, jeśli historia jakimś cudem prawdziwa - to trzeba być popierdolonym dajac 5 latkowi CoD do grania - gratuluję, jesteś debilem albo kłamcą
WTF? Co ci przeszkadza CoD u 5 latka?
historia śmierdzi fejkiem na kilometr. Jak sąsiada nie lubisz (bo piszesz z małej) to nie zapraszaj chuja do domu, a jak zapraszasz to nie jedź po nim tylko traktuj z szacunkiem. zdecyduj się czy go lubisz czy nie. Po drugie, jeśli sąsiad żali się, że słychać przez ściany to masz popierdolone dzieci - kup im słuchawki. Po trzecie Twój wiek - "Wiek: 23", dzieci - liczba mnoga. By grać w CoDa trzeba być przynajmniej 5 latkiem? Zakładam ,że to nie bliźniaki więc jedno musiałeś robić majac lat 16 ? 17 ? zaraz po tym kolejne ? Po czwarte, jeśli historia jakimś cudem prawdziwa - to trzeba być popierdolonym dajac 5 latkowi CoD do grania - gratuluję, jesteś debilem albo kłamcą
ps. jeśli historia to nie fejk to masz fajnych kumpli - dziadzia okolo 90 ? 100 lat... ehhhhhh fejka oż oczy szczypią...
----> WYLUZUJCIE, miało być zabawnie, a nie na serio... po co się tak spinać?
Sayagin666
historia śmierdzi fejkiem na kilometr. Jak sąsiada nie lubisz (bo piszesz z małej) to nie zapraszaj chuja do domu, a jak zapraszasz to nie jedź po nim tylko traktuj z szacunkiem. zdecyduj się czy go lubisz czy nie. Po drugie, jeśli sąsiad żali się, że słychać przez ściany to masz popierdolone dzieci - kup im słuchawki. Po trzecie Twój wiek - "Wiek: 23", dzieci - liczba mnoga. By grać w CoDa trzeba być przynajmniej 5 latkiem? Zakładam ,że to nie bliźniaki więc jedno musiałeś robić majac lat 16 ? 17 ? zaraz po tym kolejne ? Po czwarte, jeśli historia jakimś cudem prawdziwa - to trzeba być popierdolonym dajac 5 latkowi CoD do grania - gratuluję, jesteś debilem albo kłamcą
ps. jeśli historia to nie fejk to masz fajnych kumpli - dziadzia okolo 90 ? 100 lat... ehhhhhh fejka oż oczy szczypią...
----> WYLUZUJCIE, miało być zabawnie, a nie na serio... po co się tak spinać?
a ja przecież na luzie jestem po co się spinać ? nikt się nie spina czaku 20 siedzi zamknięty w łazience i płacze a rodzice go pocieszają morał tej historyjki jest taki - kłamać to trzeba umieć! Zjeba na sadolu lepsza niż w realu. Jeśli teraz zrozumie, że ściemniać to trzeba umieć to w przyszłości bedzie to robił lepiej i moż nawet premierem zostanie
Mój stary sąsiad pochodzący z niemiec (specjalnie z małej litery ) narzekał ostatnio jak to moje dzieci hałasują grając w różnego rodzaju strzelanki typu Call of Duty czy Medal of Honor na Playstation.
Głąb jesteś. Małą literą a nie z małej litery, to raz. Dwa, że zasady pisowni mają w dupie twój szacunek lub jego brak. Pewne nazwy pisze się małą literą inne dużą lub jak kto woli wielką, bo tak mówią polskie zasady pisowni.
Przykładowo nawet jeżeli centralnie chuj się kładło na papieża to i tak należało napisać Jan Paweł Polak a nie jan paweł polak oraz Benedykt Niemiec i Jarosław Kaczyński, choć ręka świerzbi, żeby napisać małą literą