Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Sasiad niemiec
czaku20 • 2013-12-19, 17:24
Mój stary sąsiad pochodzący z niemiec (specjalnie z małej litery ) narzekał ostatnio jak to moje dzieci hałasują grając w różnego rodzaju strzelanki typu Call of Duty czy Medal of Honor na Playstation.

"To zdecydowanie nie jest dla nich zdrowe... jak ja byłem w ich wieku to strzelałem do ludzi na świeżym powietrzu"
Zgłoś
Sayagin666 2013-12-19, 18:00 80
historia śmierdzi fejkiem na kilometr. Jak sąsiada nie lubisz (bo piszesz z małej) to nie zapraszaj chuja do domu, a jak zapraszasz to nie jedź po nim tylko traktuj z szacunkiem. zdecyduj się czy go lubisz czy nie. Po drugie, jeśli sąsiad żali się, że słychać przez ściany to masz popierdolone dzieci - kup im słuchawki. Po trzecie Twój wiek - "Wiek: 23", dzieci - liczba mnoga. By grać w CoDa trzeba być przynajmniej 5 latkiem? Zakładam ,że to nie bliźniaki więc jedno musiałeś robić majac lat 16 ? 17 ? zaraz po tym kolejne ? Po czwarte, jeśli historia jakimś cudem prawdziwa - to trzeba być popierdolonym dajac 5 latkowi CoD do grania - gratuluję, jesteś debilem albo kłamcą

ps. jeśli historia to nie fejk to masz fajnych kumpli - dziadzia okolo 90 ? 100 lat... ehhhhhh fejka oż oczy szczypią...
Zgłoś
Slonievsky 2013-12-19, 18:18 27
@Up Ale mu kurwie dojebałeś
Zgłoś
osa79 2013-12-19, 18:25
@czaku20

daj wody królu sucharów....
Zgłoś
SexRex 2013-12-19, 19:32 25
Specjalnie z małej litery! Proszę proszę jaki patriota- buntownik!
Zgłoś
Berghest 2013-12-19, 21:31
Parodia tej historii tak jakbym chciał ją widziec JA:

pewien skurwiel pochodzący z niemiec krainy brzydkich nieogolonych pizd coś tam pierdolił ostatnio jak to moje dzieci non stop w coś strzelają. zapytał mnie do czego oni mogą tak napierdalać od samego rana.

to mu powiedziałem. szukamy i łapiemy takich starych pomyleńców jak ty i rozstrzeliwujemy zaraz po śniadaniu, zastanawiasz sie stary wyruchany przez rosjan nazisto czemu jeszcze zyjesz ?
ciebie zajebiemy na końcu ale do tej pory słuchaj jak twoje ziomki z twojego landu zdychają we własnym gównie. ty chuju.

tak to powinno wyglądać, bynajmniej tak bym to przerobił jakbym chciał to gdzieś wklejać. następnym razem pomysl a w razie jakby sie nie udało to wyżej masz ściągawke pasożycie jebany !

TYLKO SADISTIC
Zgłoś
kwejk 2013-12-19, 23:37
Daję piwo, niech te hejty na główną polecą. ^^
Zgłoś
socjalmmv 2013-12-19, 23:39
Po dłuższym rozmyślaniu stwierdzam, że gdyby tytuł owego tematu nosił nazwę "sąsiad chuj" retorycznie brzmiało by tak samo.

Zgłoś
czaku20 2013-12-19, 23:53 1
Kurwa, Wy serio myślicie, że wszystko co się wypisuję to osobiste przeżycie autora?

Jakby tak było to BongManowi by zazdrościły Baśnie tysiąca i jednej nocy

Nigdzie nie napisane autentyk - po prostu prosta historia z neta, której tu nie było, więc wrzuciłem.
Zgłoś
pejot92 2013-12-20, 0:17 1
To na chuj narracja jakbyś o swoich przeżyciach pisał ;p A poza tym kto by tego nie napisał w necie to i tak czuję fejka.
Zgłoś
Gellu 2013-12-20, 0:23 5
Cytat:

specjalnie z małej litery

Aleś dowcipny i patriotyczny, muszę Ci dać piwo Nie, jesteś żałosny.
Zgłoś
htr83 2013-12-20, 0:48 10
Zgłoś
m................a 2013-12-20, 1:16 1
Czytajcie uwaznie kto komu dojebal "To zdecydowanie nie jest dla nich zdrowe... jak ja byłem w ich wieku to strzelałem do ludzi na świeżym powietrzu"
Zgłoś
Sk8ter 2013-12-20, 1:18 4
Cytat:

sąsiad pochodzący z niemiec (specjalnie z małej litery )

Zgłoś
NafazowanyKoleś 2013-12-20, 2:46 2
czaku20 napisał/a:

(specjalnie z małej litery )

Ojacieżpierodlę.. mogę cię dotknąć? Piszesz niemcy z małej litery, cóż za odwaga..

Jak mama z tatą będą prosić o datek z unii na "wungiel" na zimę albo dziadek będzie pierdolił o polsce niezależnej od rzeszy to też napisz/powiedz o niemcach z małej*

*Załapiesz o co chodzi dopiero gdy to zrobisz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów