Weź mi stąd tę kupę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie polska tylko usa. Tam za takie gówno można dostac kilkaset tysięty w sądzie więc każdy myślący jak wie ,ze są dowody na nagraniu to sprzątnie nawet ustami byle nie musieć poźniej płacić X-set tysięcy dolarów za stry moralne,materialne i inne gówna.
Żydowscy prawnicy mają z czego żyć tam.
Żydowscy prawnicy mają z czego żyć tam.
Wygląda jak jakiś senator.
Nienawidzę jak ludzie srają tymi psami a potem nie sprzątają... Powinni za karę jeść te gówna pupilków, może by się nauczyli.
U nas też tak powinno być. Do chama trzeba konkretnie podchodzić, a nie patrzymy (ja również) na coś co nam się nie podoba i milczymy.
Vangee napisał/a:
Nienawidzę jak ludzie srają tymi psami a potem nie sprzątają... Powinni za karę jeść te gówna pupilków, może by się nauczyli.
W USA, Niemczech i innych cywilizowanych krajach ludzie sprzątają gówna po swoich pupilach... Park w USA nie służy jako klop dla psów a jako miejsce wypoczynku dla mieszkańców miasta.
Wszędzie są tam pojemniki na odchody i jeżeli ktoś nie zabierze odchodów po swoim pupilu to ma w plecy dużooo $$$.
To tylko w Polsce jak postawili takie pojemniki to ludzie nie wiedzieli do czego to służy, a potem zaczęli używać jako popielniczek...
Przynajmniej kulturalnie załatwili, pogadali na koniec podziękował, życzył miłego dnia, a u nas w Polsce zaraz by się jeden do drugiego rzucał.
Cp mu kurwa kupka pod drzewkiem przeszkadzało? Lepiej mu drzewo bedzie rosnąć.
I żeby nie było, nie jestem żaden zielony, miłośnik zwierząt i nie mam psa
I żeby nie było, nie jestem żaden zielony, miłośnik zwierząt i nie mam psa
Have a good day..
MyBijaCZ napisał/a:
W USA, Niemczech i innych cywilizowanych krajach ludzie sprzątają gówna po swoich pupilach... Park w USA nie służy jako klop dla psów a jako miejsce wypoczynku dla mieszkańców miasta.
Wszędzie są tam pojemniki na odchody i jeżeli ktoś nie zabierze odchodów po swoim pupilu to ma w plecy dużooo $$$.
To tylko w Polsce jak postawili takie pojemniki to ludzie nie wiedzieli do czego to służy, a potem zaczęli używać jako popielniczek...
No, wiem. :/
Powinna zacząć się jakaś akcja w stylu "karny kutas za chujowe parkowanie", tylko wymierzona w tych, co nie sprzątają po psie czy innym stworzeniu które sra w miejscach publicznych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów