18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
BongMan 2012-01-17, 14:18
Trzeba było go wywlec na słońce. Jakby się spalił - wampir. Jakby zaczął się błyszczeć - homowampir.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
wasek 2012-01-17, 22:47 2
up
Zgłoś
WhiteAngel 2012-01-17, 23:09
Still better vampire than Edward
Zgłoś
C................l 2012-01-17, 23:49
Kurwa, pies mojego sasiada tez jest wampirem...:/
Zgłoś
EasyMedia 2012-01-18, 0:52
Nie chcę trollować, zazwyczaj gdy kawał mi się nie podoba to go nie komentuję. Jednak ostatnio zaobserwowałem tak kurwa gigantyczny wysyp syfiastych "dowcipów", że się zastanawiam o co chodzi. Mam wrażenie, zresztą jak co roku, że odkąd zaczęła się sesja to na portal najwięcej wrzuca gimnazjum :|
Zgłoś
Takeda 2012-01-18, 1:10
@up a tam gadanie. Ja na ten przykład powinienem teraz kuć jak cała reszta mojej grupy, a przesiaduję całymi dniami na sadolu itepe itede. Takich 'rodzynków' jest więcej.

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
RastaSoldat 2012-01-18, 1:35
Nie mam weny bo bym znalazł zdjęcie motywujące Cię do wrzucania mniej chujowych tematów.

ps. do moda lubiącego z mniej znanych powodów usuwać moje posty. Jest tutaj wyrażona opinia, więc spam to nie jest, nie obraża również, więc w wiadomości jak się jednak zdecydujesz usunąć to podaj powód, bo usunięcie niektórych jest niedorzeczne i głupie.

Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.
Zgłoś
Pener 2012-01-18, 1:38
RastaSoldat napisał/a:

do moda lubiącego z mniej znanych powodów usuwać moje, posty. Jest tutaj wyrażona opinia, więc spam, nie obraża również, więc w wiadomości jak się jednak zdecydujesz usunąć to podaj powód, bo usunięcie niektórych jest niedorzeczne i głupie.

powód zawsze dostajesz po usunięciu posta
chyba powinieneś poczytać regulamin, jako jedyny się bulwersujesz o skasowane posty zawierające JEDNO SŁOWO
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
Zgłoś
BongMan 2012-01-18, 14:22
Pener666 napisał/a:

powód zawsze dostajesz po usunięciu posta

Kłóciłbym się, czy zawsze... Kilka razy mi usunięto post a nie dostałem informacji jaki był powód.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
.................. 2012-01-18, 14:27
BongMan napisał/a:

Kilka razy mi usunięto post a nie dostałem informacji jaki był powód.

Może nie zauważyłeś.
Zgłoś
RastaSoldat 2012-01-18, 14:43
od tego skrzętnie pomagać wam będę w usuwaniu takich postów

Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.
Zgłoś
EasyMedia 2012-01-19, 5:39
Ja też ostatnio miałem takie pretensje, gdy mi wyrzucono posta z jednym słowem w treści. Chuj, że czasem jedno słowo wyraża więcej niż tysiąc Rafaello, czy jakoś tak.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów