...ale chyba w tym kraju telefon na policję niewiele by pomógł, więc przynajmniej nagrał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Super wstawka nigdy nie wiedziałem jak ktoś na motorze okrada w Brazylii. A tak serio to wrzucasz je 3x dziennie, niech chociaż złodzieje wpierdol dostaną czy coś?
SlimShady napisał/a:
Super wstawka nigdy nie wiedziałem jak ktoś na motorze okrada w Brazylii. A tak serio to wrzucasz je 3x dziennie, niech chociaż złodzieje wpierdol dostaną czy coś?
Ostatnio złodzieje na motocyklach zostali podziurawieni przez napadniętego - jest to na moim profilu. Nie narzekaj, sporo jest dobrych tematów, masz w czym wybierać.
chuja sąsiad - pewnie dumny tato nagrywa.
Przesiedział pierwszy krok synków ale za to nagrywa "bierzmowanie "
Przesiedział pierwszy krok synków ale za to nagrywa "bierzmowanie "
Chuj a nie sąsiad; Kamerzysta jest w grupie; a ci dwaj to początkujący; filmik ma charakter instruktazowy, będzie później odtwarzany i omawiany pod kątem oceny przeprowadzonego napadu.
Barcelona chyba w coraz większych tarapatach finansowych.
Zrobił ile mógł. Miał wyskoczyć w gaciach, żeby kulkę zarobić?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów