Historia pewnej stancji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa jakie cioty. U mnie sąsiadka jak wparowała to jeszcze została zwyzywana, bo jak chcesz spokój to sobie kup domek jednorodzinny.
Rozjebał mnie tekst o przesuwaniu mebli
Rozjebał mnie tekst o przesuwaniu mebli
takie cwaniaki, taki cwaniaki a emerytka ich opierdala a nawet nikt się nie może postawić... kto ją kurwa w ogóle tam wpuścił?!
No, no, no, kobitka jaki bogaty zasób młodzieżowego słownictwa " balanga"
Ja pierdole, ja się tu na sadolu marnuje.... idę na balangę!!!!!!!
( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
no co za pizdy ja pierd**** stoją i sie gapią i nic nie gadają tylko sluchają jak ich opierdala, jeszcze sie tłumaczyć będą ze naczynia dopiero po jedzeniu sa kur**
laska69 napisał/a:
no co za pizdy ja pierd**** stoją i sie gapią i nic nie gadają tylko sluchają jak ich opierdala, jeszcze sie tłumaczyć będą ze naczynia dopiero po jedzeniu sa kur**
taki z Ciebie kozak, a wulgaryzmy gwiazdkujesz
Zapomniał wół jak cielęciem był. I tyle z mojej strony
wg mnie ma rację... chujowo tak ze studentami na dole żyć. i nie wykurwiać mi z tekstem, że nie mam racji, bo mam! i chuj Wam w dupę
Jebane cioty! Leszcze, pedaly. Ja bym tak zrobil ze sasiadka na libacji by wyladowala i by gites mieli, sama by gadala: A chuj z tesciowa!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów