Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dwie baby ruchają się sztucznym dildosem a faceci musza walić konia, co za pojebany świat.
To są zapewne lesbijki. Czy zjawisko męskiej masturbacji oraz fakt istnienia homoseksualizmu, a co za tym idzie-homoseksualnego seksu, sprawiają, że świat jest pojebany?
To są zapewne lesbijki. Czy zjawisko męskiej masturbacji oraz fakt istnienia homoseksualizmu, a co za tym idzie-homoseksualnego seksu, sprawiają, że świat jest pojebany?
Pojebane jest to że te tzw. "lesbijki" grzmocą się za pomocą ruchadła w kształcie męskiego penisa i to w dodatku w tej najbardziej paryjarchalno-szowinistycznej pozycji na "pieska".
będę jak bóg dla młodzieży sadolowej, to się nazywa: Strap-on
Nie chcemy wiedzieć skąd znasz handlową nazwę tego urządzenia
Nie chcemy wiedzieć skąd znasz handlową nazwę tego urządzenia
Pewnie z dupy ma te informacje
Zawsze mnie to zastanawiało....skoro lesbijki wolą kobiety a nie mężczyzn to dlaczego używają zabawek w kształcie chuja? Przecież to czysta hipokryzja
no trzeba mieć wyjątkowo marny umysł by tego nie ogarniać
Zawsze mnie to zastanawiało....skoro lesbijki wolą kobiety a nie mężczyzn to dlaczego używają zabawek w kształcie chuja? Przecież to czysta hipokryzja
może też lubią cycki jak faceci ? a i minetę walnąć może
Dwie baby ruchają się sztucznym dildosem a faceci musza walić konia, co za pojebany świat.
Kto musi ten musi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów