📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Delirka czy problem neurologiczny? aaa to Rosja, nie było pytania.
darex99 napisał/a:
Się śmiejecie, że z delirką, a facet jest po 10 godzinnej zmianie w robocie na młocie pneumatycznym...
Najwazniejsze ze przestałeś chlać. Brawo dla Ciebie
Żartowałem. Jak znowu zachlejesz ryja to wrzuć filmik
Obawiam się, że to chyba nie delirka :/
agoth napisał/a:
Przed wyruszeniem w drogę mógł się napić na uspokojenie delirki.
Przed wyruszeniem w drogę mógł zebrać drużynę.
Ja piłem codziennie około 1.5 roku po tym jak mi wszywka minęła ... I postanowiłem z tym skończyć 2 wszywki nie kupiłem postanowilem że sam sobie z tym poradzę bez wspomagaczy odwyku itd choć wszyscy twierdzili że sam nie dam rady.. wzięłam tak +|- tydzień zwolnienia i 3 dni urlopu przez pierwsze 3dni nie wychodziłem z łóżka nic nie jadłem itd później poszedłem do lekarza bo miałem dziwne myśli jakieś loty jak by mnie w kosmos wyjebali i bym wrócił nie wiedziałem co się dzieje ... Psychotropy mi przepisał w najgorszym momencie wzielem 1 tabletkę bo myślałem że zwariuje i na tym skończyłem minął rok i tez nie do końca wszystko wróciło do normy no i po roku na Sylwka wypiłem 1 kieliszek 25g i na 2 dzień jakby wszystko się unormowało nie mam już żadnych lotów itd nie wiem czym było to spowodowane nie licząc tego 1 kieliszka nie pije już rok i 2 miesiące trochę odbiegłem od tematu ale mnie nie tak nigdy nie telepało
Można się bawić bez alkoholu? Można. Można się bawić bez muzyki? Można. Patrzaj jak bansuje!
Hehehehe znam ten stan i nie polecam
I tak dobry jest, ja w takim stanie to sie po schodach balem lazic...
I niech mi ktoś powie, że dobry skręcik nie jest i lepszy i mniej szkodliwy.
Jakby na końcu wylał, to byłby fil roku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów