📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przed wyruszeniem w drogę mógł się napić na uspokojenie delirki.
Wyprawa jak na Mount Everest.
Się śmiejecie, że z delirką, a facet jest po 10 godzinnej zmianie w robocie na młocie pneumatycznym...
się kurwa śmiejcie, ja po 3 miesięcznym cugu miałem podobnie. Piłem litra dziennie praktycznie, żeby przestać musiałem iść do lekarza i pzepisał mi 3 opakowania relanium, tydzień na tym jechałem i przeszło!
Poręcz jest pod napięciem!!
Się kurwa śmiejecie. Ja po roku picia miałem tak samo. Żeby mi przeszło poszedłem na odwyk. Już 5 tydzień leże na oddziale jeszcze 3 tygodnie mi zostało
@up
a ktoś ci kazał napierdalać dzień w dzień ochleju?
Nie?
To się trzęś.
a ktoś ci kazał napierdalać dzień w dzień ochleju?
Nie?
To się trzęś.
Się kurwa śmiejecie. Ja tak miałem po 2 tygodniach cugu w kręceniu hula-hop. Skończyło się u lekarza. Zapisał 2 tygodnie kręcenia w drugą stronę. Pierwsze kilka dni t o masakra. Teraz już jest lepiej.
powinien masło robić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów