📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej odśnieżać już nie muszą
Dobra, mamy sąsiedzkie zabójstwo za odśnieżanie, za śmieci już było obstawiamy za co będzie następne
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
No i...?
Gmork napisał/a:
I co w związku z tym?
zaszh napisał/a:
Nie wuem czy wiesz ale USA KAŻDY ma prawo do broni chyba, że zostanie mu ono sądownie odebrane.
Wszyscy wiemy o drugiej poprawce do Konstytucji USA z 1791 roku. No i co z tego? Nic. Mieszkasz w Juesej i wkurwiasz sąsiada? - ryzykujesz, że użyje innych argumentów niż tylko słownych. Co prawda, mogli się naparzać łopatami do odśnieżania - ale nie byłoby materiału na sadola.
Z artykułu wynika że parka odśnieżała swój teren i śnieg wywalała do niego. Gdy ten im zwrócił uwagę, Pan Trupek rzucił w niego narzędziem do odśnieżania samochodu. Ich konflikt trwał już długo i z tego co widzę to ta parka była bardzo pewna siebie. Typek przesadził ale zrobił to co wielu z nas ma ochotę zrobić jak jakaś kurwa próbuje mu uprzykrzyć życie...no oprócz tego samobója na końcu.
To jakiś dziwny fejk? Akcja jak w postal 2 gość wyszedł z bronią strzela z 10 sekund nie może trafić ofiary nic nie robią sobie z zagrożenia dopiero jak dostaje gość pierwsza kulkę to się ocknął i krzyczy call the cabs hes comming wtf
Najlepszy tekst jaki słyszałem od wielu miesięcy:
Officials said Spaide then went back into his house and retrieved another firearm, which he reportedly used to shoot them again.
Officials said Spaide then went back into his house and retrieved another firearm, which he reportedly used to shoot them again.
ququa napisał/a:
Coś czuje, że przeciwnicy posiadania broni palnej dostana przy tym filmiku orgazmu.
Nie ma przeciwników posiadania broni, tylko są przeciwnicy rozdawania jej każdemu głąbowi
No kurwa jestem pod wrażeniem. Pięknie ich dobił. A mogli zamknąć te ryje i nie byłoby sprawy.
Kto tu jest teraz cipką ? hehehe
Albo oni tacy twardzi albo z niego chujowy strzelec bo coś długo ich dobijał, a baba nadal się ruszała. Hmm...
Albo oni tacy twardzi albo z niego chujowy strzelec bo coś długo ich dobijał, a baba nadal się ruszała. Hmm...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów