Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po mordach widać, że inteligencją nie grzeszyli...
Najlepszy tekst jaki słyszałem od wielu miesięcy:
Officials said Spaide then went back into his house and retrieved another firearm, which he reportedly used to .
shoot to czas nie dokonany więc o co chodzi?
Jak by było ,ze shot - czas dokonany to by było groteskowe, a tak ty zrobiłeś najlepszy komentaż jak ja wdziałem od miesięcy
.... komentaż ....
Weź ty kurwa najpierw ogarnij język polski, zanim się weźmiesz za kolejny....
Z oryginalnego opisu wynika, że to małżeśtwo to byli skurwolami, wyrzucali śnieg na psoesję strzelca, strzelec poprosił aby przestali, oni zaczeli pyskować, mąż tej lafiryndy ,rzucił w strzelca łopata do śniegu, a potem ruszył w celu pobicia go , wtedy strzelec wycofał się (i pewnie pomyslał - co będę z kurwami dyskutował) wyszedł z gnatem i wyrwał chwasty.
Jak by było ,ze shot - czas dokonany to by było groteskowe, a tak ty zrobiłeś najlepszy komentaż jak ja wdziałem od miesięcy
Jesteś debilem.
Coś czuje, że przeciwnicy posiadania broni palnej dostana przy tym filmiku orgazmu.
i słusznie, widzisz co się może odkurwić jak nieodpowiednia osoba dostanie pukawkę w łapy? Czy to Ci mam kurwa rozrysować
Ale kurwa, że później sam się zabił?... Musiał mieć ostro pojebaną psyche. Innego wytłumaczenia na to nie widzę.
Może i miał jakiś konkretny powód, żeby ich odjebać np. ich konflikt trwał dość długo i po prostu facet nie wytrzymał.
Ale kurwa, że później sam się zabił?... Musiał mieć ostro pojebaną psyche. Innego wytłumaczenia na to nie widzę.
Mial rozum i sumienie, dwie rzeczy, ktore stawialy go na przegranej pozycji w konflikcie wywolanym przez efekt wielopokoleniowego chowu wsobnego. Pekl i zareagowal w jedyny rozsadny sposob - ostatecznym rozwiazaniem.
Niestety, wyzej wymienione sumienie przeciazylo, a rozum po chwili wbil mu do glowy, ze wlasnie rozjebal swoje skrupulatnie ukladane zycie.
Powinien dostac medal, jakbym tam byl to wzialbym ta bron od niego i wzialbym na siebie wine.
Dzieki bogu jestem twardym skurwielem, do ktorego takie bure suki nie startuja, co najwyzej strasza palantownia.
Normalnie jak trafisz na psychola/furiata, to cię wyklnie albo spróbuje pobić.
W USA pójdzie do domu albo do sklepu za rogiem i se kupi jebanego automata, żeby cię odstrzelić.
Wcześniej tamten zaczyna strzelać, a ci sobie stoją jak gdyby nigdy nic.
Z oryginalnego opisu wynika, że to małżeśtwo to byli skurwolami, wyrzucali śnieg na psoesję strzelca, strzelec poprosił aby przestali, oni zaczeli pyskować, mąż tej lafiryndy ,rzucił w strzelca łopata do śniegu, a potem ruszył w celu pobicia go , wtedy strzelec wycofał się (i pewnie pomyslał - co będę z kurwami dyskutował) wyszedł z gnatem i wyrwał chwasty.
Raz
"shoot them again" Ci umknęło? Jak kogoś cytujesz to rób to solidnie, nie jak jakaś kurwa z brukowca.
A dwa, nie kalaj języka polskiego taką pisownią.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów