📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebane brytyjskie bezmózgi. Cyganeria i bydło.
Niech ktoś powstrzyma tą karuzelę śmiechu.....
baronturbina napisał/a:
Jebane brytyjskie bezmózgi. Cyganeria i bydło.
Brytyjskie to masz lewe jajo. To są Niderlandy
Figlarz_ napisał/a:
Brytyjskie to masz lewe jajo. To są Niderlandy
Nie mam lewego jaja. Mam silikonowa protezę. Jak byłem mały i uciekałem z plebanii, to na płocie zostawiłem. Krążą legendy ze proboszcz ma je zasuszone do dzisiaj.
mariusz3pl napisał/a:
Twoją starą z dindu nuffinem na hardzie.
Szukaj.
Obrażasz czyichś rodziców jak dziecko z podstawówki, bo masz przykre przeżycia z dzieciństwa, swoim wiele do zarzucenia? Idź po fachową pomoc bo sam sobie z tym nie poradzisz.
mariusz3pl napisał/a:
Twoją starą z dindu nuffinem na hardzie.
Szukaj.
sam sobie szukaj ofiaro szkolnych wakacji..
baronturbina napisał/a:
Obrażasz czyichś rodziców jak dziecko z podstawówki, bo masz przykre przeżycia z dzieciństwa, swoim wiele do zarzucenia? Idź po fachową pomoc bo sam sobie z tym nie poradzisz.
Przestań pierdolić panie szeryf. Przecież jak się nie podoba to scrolluj dalej ze swoim chłopakiem.
mariusz3pl napisał/a:
Przestań pierdolić panie szeryf. Przecież jak się nie podoba to scrolluj dalej ze swoim chłopakiem.
Serio idź do lekarza. Nie szeryf tylko gardzę prostactwem. A ty jesteś wybitnie prosty.
baronturbina napisał/a:
Serio idź do lekarza. Nie szeryf tylko gardzę prostactwem. A ty jesteś wybitnie prosty.
Właśnie widzę jaki błyskotliwy jesteś. Bronisz Hala co się przypierdala i trollujesz razem z nim. Idź sobie i dojeb się do sąsiada lub do kogoś na ulicy.
W skrócie odpierdol się.
mariusz3pl napisał/a:
Właśnie widzę jaki błyskotliwy jesteś. Bronisz Hala co się przypierdala i trollujesz razem z nim. Idź sobie i dojeb się do sąsiada lub do kogoś na ulicy.
W skrócie odpierdol się.
Nie troluje nic. Bieda jak chuj moim zdaniem. Strona się zesrala zdrowo a ty do tego rękę przykładasz.
Obstawiam, że to polskie patolstwo w Holandii. Kurwa, jeszcze to punto, kupione za godzinkę roboty na budowie, albo ktos dostał je gratis do zruchania rumuńskiej dziwki za 30 ojro.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów