18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Apollon 2013-11-02, 12:43 14
Podstępny, sadystyczny, psychopata! Dobry film, piwko leci.
Zgłoś
białyczarnych 2013-11-02, 13:24 4
To było piękne zagranie! Wzruszyłem się, jednak istnieje jeszcze sadolowość na tym świecie
Zgłoś
TB303 2013-11-02, 15:38
Jakie to jest piękne, wzruszyłem się(ze szczęścia)
Zgłoś
LiquidKaczor 2013-11-02, 15:43
o skurwysyn! ładnie to sobie wykminił. Tylko się zastanawiam kto zostanie pociągnięty do odpowiedzialności za zabójstwo psa, ten koleś czy policjant. w sumie to on strzelał, ale koleś go namówił. współwina będzie?

first rule is do not do harm, unless you need to do harm, then do lots of harm
Zgłoś
antek025 2013-11-02, 16:11
Jak dobrze mieć sąsiada...
Zgłoś
sensey999 2013-11-02, 18:10 3
To z serialu Reno 911 nie podniecać się, że prawdziwe. Serial wymiata swoją drogą ;D
Zgłoś
ramzei 2013-11-02, 18:58
Kurwa co za spoiler w nagłówku
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów