Ponoć waleczny rodak wyszedł z tego starcia na tarczy. Dodatkowo, zainteresował się nim Ośrodek Monitorowania Chuja w Dupie. Walka z ukrainizacją Polski jednak nie ustaje.
Ponoć waleczny rodak wyszedł z tego starcia na tarczy. Dodatkowo, zainteresował się nim Ośrodek Monitorowania Chuja w Dupie. Walka z ukrainizacją Polski jednak nie ustaje.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak ale gościu ma obywatelstwo polskie, pewnie się tu też urodził, tak więc ciężko go wysłać na owe jebanie.
W końcu jakieś sensowne wnioski, ale według mnie to spierdolił z UPAdlinu w 2014/2015. Już całkiem dobrze mówi polsku, ale jeszcze nie najlepiej.
Bo takich ludzi w moim kraju nie chcę.
Tak właśnie słyszałem, że wy tam w izraelu jesteście bardzo nietolerancyjni.
To judzący prank. Normalnie nie wszedłby szczekać do banderowskiej budy.
Niezłym trzeba być zjebem, żeby łykną taką ustawkę. Chłop sam bez broni wchodzi na podwórko na którym grasują banderowskie zwierzęta... i nagle nagranie się urywa.
się nierzadko zdarza że rozmawiam w pracy z kimś po angielsku.
Na farmie trolli
proszę bardzo, będę pierwszy, może i debil ale dobrze gada
Ośrodek Monitorowania ksenofobii ..... tak skuteczny w bronieniu mniejszości w Polsce niech spróbuje bronić Palestyńczyków w Izraelu
A chuj cię obchodzą Palestyńczycy? To nie nasza wojna.
Walka z ukrainizacją Polski jednak nie ustaje
Jak walczą takie półmózgi to jest z góry przegrana. I kurwa, dobrze.
To judzący prank. Normalnie nie wszedłby szczekać do banderowskiej budy.
Morda inteligencją nieskażona. Może zapomniał, że nie jest w internecie.
Banderowskie meliniarstwo szybko wyczaiło sposób na szybką kasę, chodzą z telefonami w łapach, prowokują takich patusów, nagrywają ich wkurw a potem udając ofiary, żebrając na zrzutkach i tym podobnych syfach.
To gdzie jest zrzutka dla nich? Dawaj namiary. Jak nie dasz, to znaczy, że kłamiesz.
Założyciel ścigany listem gończym. Ukrywa się w Norwegii
Co za ruski śmieć. Skąd oni się biorą w naszym cywilizowanym kraju?
Poprzedni rząd nawpuszczał gówna, a razem z nimi powjeżdżały jeszcze bambusy (znaczy czarnoskórzy studenci z białorusi).
A obecny kontynuuje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów