Ponoć waleczny rodak wyszedł z tego starcia na tarczy. Dodatkowo, zainteresował się nim Ośrodek Monitorowania Chuja w Dupie. Walka z ukrainizacją Polski jednak nie ustaje.
Ponoć waleczny rodak wyszedł z tego starcia na tarczy. Dodatkowo, zainteresował się nim Ośrodek Monitorowania Chuja w Dupie. Walka z ukrainizacją Polski jednak nie ustaje.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oni nie są tu żeby nam pomóc tylko zniszczyć nasz kraj od środka. A narracja w mediach jest taka że nawet nikt nie może nic złego na nich powiedzieć. A rusek obserwuje i się śmieje jak widzi co się w Polin odpierdala.
Te tak uważasz szczególnie że wszędzie ich kurwa gonią i socjale upierdalają im tylko nie u nas.
Tak ale gościu ma obywatelstwo polskie, pewnie się tu też urodził, tak więc ciężko go wysłać na owe jebanie.
Bo takich ludzi w moim kraju nie chcę. Zaś tych na których szczekał, przy braku jakichś przesłanek inaczej mówiących, zaliczam do uczciwych ludzi. Odpowiedzieli mu spokojnie tak więc jest duża szansa że faktycznie są uczciwi a nie na poziomie rozmówcy.
Jeśli gadanie w innym języku ma być powodem do wyrzucenia z kraju, musiałbyś i mnie wyrzucić bo się nierzadko zdarza że rozmawiam w pracy z kimś po angielsku.
Dobra weź ty już spierdalaj na swoje ukrainu.
Już widzę jak wszystkie rusoluby i wielkopolaki napierdalają laurki dla typa.
Jest i obciagara upowska w sekcji komentarzely
U mnie na osiedlu była podobna sytuacja. Banderowcy podmieniali piasek w piaskownicy na bułkę tartą i podszedł Polak zwrócić im uwagę. Niestety nie dal rady wejść i ukarać banderowcow bo zamknęli się na klucz na placu zabaw!
U mnie na osiedlu była podobna sytuacja -czerwony baron turbina gałe robił każdemu ukrowi którego napotkał. Tak było,nie kłamię.