📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przy zamówieniu palety gift gratis.
elim napisał/a:
Jak można być takim głupim, zdarzyło mi się kiedyś dawno temu tak zawijać w folię palety i było to naprawdę proste, nawet małe dziecko by zrozumiało zasadę działania tej maszyny.
Zważywszy, że film ma ponad sto lat i większość Sadoli go widziała, to komentarzy ciągle mnogo. Niestety, po tagach nie mogę go wyszukać
alexiejowic napisał/a:
Niby dlaczego? Pracowałem z kilkoma i jeden bardzo mi zapadł w pamięć.
Pracowity, nie chował się po kątach, dużo umiał w swoim fachu.
Też ich nie lubię ale zjebem trzeba być, by tak generalizować.
ehe, jeszcze wam ukry płacą za takie komentarze jak własnym weteranom bez kulasów rent nie wypłacają ?
Szaszka próbujący ukradkiem zapakować się na paletę i legalnie dostać się do UK
Nie chce się chwalic ale widziałem coś takiego na żywo i to jesze kobitę 😅😂😂 śmiechu kurwa co nie miara 😂
a chuj zostaw tak ! i do klienta razem z towarem 😂
Jak zostaje 10 sekund do końca filmu widać przez 3 sekundy w lewym dolnym rogu przechodzącą osobę chyba.
A jeśli tak jest to ktoś widział, że typ się zafoliował i go chciał wysłać gdzieś do Afryki by intelektualnie poczuł się jak w domu…
A jeśli tak jest to ktoś widział, że typ się zafoliował i go chciał wysłać gdzieś do Afryki by intelektualnie poczuł się jak w domu…
Kurwa ukraińska, wypierdalać z Polski.
Sstoumer napisał/a:
Jemu chyba o to chodziło xd
Zobaczcie jak ratuje górny towar.
Wsumie propsy
Każdy kto ma mózg to zauważy. Pytanie tylko dlaczego imbecyl nie rozłożył odpowiednio tego materiału na palecie, przecież to nie miało prawa się udać.
janusz_biznesu napisał/a:
To niemożliwe. Nikt nie jest aż tak głupi.
No zdziwisz się. Nająłem kiedyś dwóch Ukraińców do przestawienia bramy wjazdowej. Wjechali na działke i wzieli sie za robotę. Ucieli ją przy samej ziemi, zespawali nowe słupki i zabetonowali, podparli zeby trzymala sie pionowo do czasu zwiazania. Wtedy sobie uswiadomili ze samochod maja na dzialce i stwierdzili ze zdemontuja kawalek siatki ogrodzeniowej obok bramy zeby wyjechać. Skończyło sie tak, że auto wpadło do rowu i wyciągała go laweta a oni itak musieli wrócić poprawiac robote bo bez odciagów brama kiwala sie jak chuj nawet po zwiazaniu betonu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów