Czy w islamie jest pozwolenie na pedofilie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koleś mówi jak by się dusił haha. Obejrzałem cały i mam niezłą czape...
Ten co wymyślił ta religie lubił po prostu ruchać małe dzieci, wiec napisał ze Mohammed na to zezwala i wszyscy teraz maja najebane w głowie.
moja prababcia wyszła za pradziadka mając 13 lat...
Ciało kobiety jest przygotowane do uprawiania seksu od pierwszej miesiączki czyli standardowo ok 12-13 lat. (może być wcześniej, może być później)
Natomiast posiadanie wolnej woli i świadomości wyboru to już zupełnie co innego. Dziecko nie jest w stanie racjonalnie za siebie decydować. Chłopcy w tym wieku walą gruchę 5 razy dziennie myśląc o pani od wf'u a dziewczynkom podobają się koledzy taty bo on jest wzorem męskości w ich małych łebkach.
Te schematy w jakich nas wychowywano kategorycznie zabraniają takich czynności. Ale u nich jest inna kultura. Oni mogą myśleć podobnie o naszej.
Ważne jest jednak by nie zapomnieć o własnej wartości kulturalnej i nie pozwolić sobie narzucić obcych tradycji w imię tak bardzo modnego "mieszania kultur"
Nic dobrego z tego nie wyniknie. Choć jesteśmy winni sobie nawzajem zrozumienie.
Ciało kobiety jest przygotowane do uprawiania seksu od pierwszej miesiączki czyli standardowo ok 12-13 lat. (może być wcześniej, może być później)
Natomiast posiadanie wolnej woli i świadomości wyboru to już zupełnie co innego. Dziecko nie jest w stanie racjonalnie za siebie decydować. Chłopcy w tym wieku walą gruchę 5 razy dziennie myśląc o pani od wf'u a dziewczynkom podobają się koledzy taty bo on jest wzorem męskości w ich małych łebkach.
Te schematy w jakich nas wychowywano kategorycznie zabraniają takich czynności. Ale u nich jest inna kultura. Oni mogą myśleć podobnie o naszej.
Ważne jest jednak by nie zapomnieć o własnej wartości kulturalnej i nie pozwolić sobie narzucić obcych tradycji w imię tak bardzo modnego "mieszania kultur"
Nic dobrego z tego nie wyniknie. Choć jesteśmy winni sobie nawzajem zrozumienie.
Anders Breivik, Europy płomień zgasł
Pogromca marksistowskiego zła
Pogromca marksistowskiego zła
Skurwiałe świnie... Normalnie szokiem jest nawet słuchanie czegoś takiego...
No ale przecież w średniowiecznej Europie też były nastoletnie śluby, ogólnie uważano, że 13 lat to odpowiedni wiek, a 16 letnie dziewczyny postrzegane były jako stare panny. Należy pamiętać, że długość życia była wtedy trochę inna.
U arabów w sumie od XV w. zwłaszcza w obyczajach niewiele się zmieniło. Trzeba pamiętać, że w większości to są/były ludy szwendające się po pustyni w słabych warunkach. Średnia ich życia była raczej niska, tak samo jak stopień cywilizacyjny i to ostanie w sferze obyczajów się moim zdaniem nie zmieniło.
U arabów w sumie od XV w. zwłaszcza w obyczajach niewiele się zmieniło. Trzeba pamiętać, że w większości to są/były ludy szwendające się po pustyni w słabych warunkach. Średnia ich życia była raczej niska, tak samo jak stopień cywilizacyjny i to ostanie w sferze obyczajów się moim zdaniem nie zmieniło.
Co za różnica czy ma 5 czy 12 to i tak dziecko .Zabił bym skurwysyna i to powoli .......bardzo powoli
Co, co, ktoś tu k..wa miałczy jak to w Polsce za Tuska mamy źle ?
"wziął ją za żonę gdy miała 6 lat, ale uprawiał z nią seks DOPIERO gdy miała 9 lat" nieźle
Avitus napisał/a:
Wiadomo co to kraj to obyczaj itd. ale to już jest kurwa chore jeżeli czegoś nie zrobimy aby ta zaraza nie zalała Europy to będziemy mieli wielki problem a do tego będą dupczyć nasze dzieci.
spokojnie jesteśmy na tyle nie tolerancyjni że nie będzie tu żadnego syfu. A jak się uda to skrzykniemy ćwierć z tych 180 tyś z sadola tych normalniejszych pod jakimś względem i poglądami i rozjebiemy w pył brudne mordy. -_- Biore pełną odpowiedzialność za tę wypowiedź. Administracja nie poniesie żadnych konsekwencji za moje poglądy. Które mogą być szerzone tak samo jak to żę oni chcą ruchać 5 latki i zmieniać nasze europejskie kraje w ich brudny syf.
Swoją drogą to piękna sprawa. Na tej ich zasranej pustyni im źle bo mają po swojemu. Jadą do europy i chcą zrobić kraj na swój obraz tak jak mają w domu w którym teoretycznie jest im źle więc głupi brud robi syf u siebie i u nas.
Normalnie, to bym się rozpisał jak zawsze na temat islamu. Ale teraz tylko jedno słowo mam we łbie.
Obrzydliwe.
Obrzydliwe.
amre napisał/a:
Ciężko wyjebane mam na to co sobie myślą o naszej kulturze. Dopóki jebią kozy i dzieci to niech robią to u siebie, a ci co zamierzają przyjechać powinni z miejsca profilaktycznie mieć zakładane obroże elektroniczne jak inni pedofile. Uogólniam dlatego, bo nie słyszałem, żeby jakikolwiek szmatogłowy mówił o Machomecie w kategoriach złodzieja, oszusta i pedofila tylko wychwalają jego wynaturzenia. A na wszelki wypadek cyklon-b się też jeszcze znajdzie.Te schematy w jakich nas wychowywano kategorycznie zabraniają takich czynności. Ale u nich jest inna kultura. Oni mogą myśleć podobnie o naszej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów