18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smoke86 2012-10-10, 23:25 2
Powystrzelać całe to bydło i problem się skończy
Zgłoś
vass 2012-10-10, 23:26 2
Widzę duże błędy w tłumaczeniu
Zgłoś
A................1 2012-10-10, 23:28 1
Koleś mówi jak by się dusił haha. Obejrzałem cały i mam niezłą czape...
Zgłoś
Corey_09 2012-10-10, 23:32 3
Ten co wymyślił ta religie lubił po prostu ruchać małe dzieci, wiec napisał ze Mohammed na to zezwala i wszyscy teraz maja najebane w głowie.
Zgłoś
amre 2012-10-11, 0:13 1
moja prababcia wyszła za pradziadka mając 13 lat...
Ciało kobiety jest przygotowane do uprawiania seksu od pierwszej miesiączki czyli standardowo ok 12-13 lat. (może być wcześniej, może być później)
Natomiast posiadanie wolnej woli i świadomości wyboru to już zupełnie co innego. Dziecko nie jest w stanie racjonalnie za siebie decydować. Chłopcy w tym wieku walą gruchę 5 razy dziennie myśląc o pani od wf'u a dziewczynkom podobają się koledzy taty bo on jest wzorem męskości w ich małych łebkach.
Te schematy w jakich nas wychowywano kategorycznie zabraniają takich czynności. Ale u nich jest inna kultura. Oni mogą myśleć podobnie o naszej.
Ważne jest jednak by nie zapomnieć o własnej wartości kulturalnej i nie pozwolić sobie narzucić obcych tradycji w imię tak bardzo modnego "mieszania kultur"
Nic dobrego z tego nie wyniknie. Choć jesteśmy winni sobie nawzajem zrozumienie.
Zgłoś
S................n 2012-10-11, 0:45 3
Anders Breivik, Europy płomień zgasł
Pogromca marksistowskiego zła
Zgłoś
d................k 2012-10-11, 0:52
Skurwiałe świnie... Normalnie szokiem jest nawet słuchanie czegoś takiego...
Zgłoś
miszcz310 2012-10-11, 0:57
No ale przecież w średniowiecznej Europie też były nastoletnie śluby, ogólnie uważano, że 13 lat to odpowiedni wiek, a 16 letnie dziewczyny postrzegane były jako stare panny. Należy pamiętać, że długość życia była wtedy trochę inna.
U arabów w sumie od XV w. zwłaszcza w obyczajach niewiele się zmieniło. Trzeba pamiętać, że w większości to są/były ludy szwendające się po pustyni w słabych warunkach. Średnia ich życia była raczej niska, tak samo jak stopień cywilizacyjny i to ostanie w sferze obyczajów się moim zdaniem nie zmieniło.
Zgłoś
janstar 2012-10-11, 1:44
skrócić skurwysynów o głowę, będzie spokój...
Zgłoś
mrowczas666 2012-10-11, 9:07 1
Co za różnica czy ma 5 czy 12 to i tak dziecko .Zabił bym skurwysyna i to powoli .......bardzo powoli
Zgłoś
C................3 2012-10-11, 9:27
Co, co, ktoś tu k..wa miałczy jak to w Polsce za Tuska mamy źle ?
Zgłoś
WorekZJajami 2012-10-11, 10:13
"wziął ją za żonę gdy miała 6 lat, ale uprawiał z nią seks DOPIERO gdy miała 9 lat" nieźle
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2012-10-11, 10:42 1
Avitus napisał/a:

Wiadomo co to kraj to obyczaj itd. ale to już jest kurwa chore jeżeli czegoś nie zrobimy aby ta zaraza nie zalała Europy to będziemy mieli wielki problem a do tego będą dupczyć nasze dzieci.

spokojnie jesteśmy na tyle nie tolerancyjni że nie będzie tu żadnego syfu. A jak się uda to skrzykniemy ćwierć z tych 180 tyś z sadola tych normalniejszych pod jakimś względem i poglądami i rozjebiemy w pył brudne mordy. -_- Biore pełną odpowiedzialność za tę wypowiedź. Administracja nie poniesie żadnych konsekwencji za moje poglądy. Które mogą być szerzone tak samo jak to żę oni chcą ruchać 5 latki i zmieniać nasze europejskie kraje w ich brudny syf.

Swoją drogą to piękna sprawa. Na tej ich zasranej pustyni im źle bo mają po swojemu. Jadą do europy i chcą zrobić kraj na swój obraz tak jak mają w domu w którym teoretycznie jest im źle więc głupi brud robi syf u siebie i u nas.
Zgłoś
erni13 2012-10-11, 12:01
Normalnie, to bym się rozpisał jak zawsze na temat islamu. Ale teraz tylko jedno słowo mam we łbie.

Obrzydliwe.
Zgłoś
pudel89 2012-10-11, 13:49
amre napisał/a:

Te schematy w jakich nas wychowywano kategorycznie zabraniają takich czynności. Ale u nich jest inna kultura. Oni mogą myśleć podobnie o naszej.

Ciężko wyjebane mam na to co sobie myślą o naszej kulturze. Dopóki jebią kozy i dzieci to niech robią to u siebie, a ci co zamierzają przyjechać powinni z miejsca profilaktycznie mieć zakładane obroże elektroniczne jak inni pedofile. Uogólniam dlatego, bo nie słyszałem, żeby jakikolwiek szmatogłowy mówił o Machomecie w kategoriach złodzieja, oszusta i pedofila tylko wychwalają jego wynaturzenia. A na wszelki wypadek cyklon-b się też jeszcze znajdzie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem