Czy w islamie jest pozwolenie na pedofilie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hahem haahhehahaehm to jest ich język.. jak ktoś z takim językiem może być pokojowo nastawiony?
Wszystkie najwieksze religie swiata, jak tak spojrzec prawdzie w oczy, traktuja dzieci jako pod-ludzi.
ich biadolenie przyprawia mnie o sraczkę, jęczą i stękają jakby każde słowo sprawiało im bół
Nie jestem za tym by jakis stary pierdziel dotykal nawet i 12 letniego dziecka... Dziecko to dziecko i koniec. Ale jakby popatrzec troche na przeszlosc...nawet w chrzescijanskiej europie zawierali zwiazki malzenskie z 12 latkami... ale wtedy 30-40 letnia osoba byla uwazana za sedziwa...;/
Tak czy siak odstrzelilbym fiuta kazdemu kto ruszy dziecko moje czy nie moje...
Tak czy siak odstrzelilbym fiuta kazdemu kto ruszy dziecko moje czy nie moje...
niema to jak wychować sobie żonę zaczynając od jej wieku 5 -ciu lat
..to w pierwsza noc poslubna spiewa swojej zonie:
=ach spij, kochanie, ...aaa, kotki dwa...
=ach spij, kochanie, ...aaa, kotki dwa...
Bez oglądania filmów powiem, że tak - tam żenią się z kilkuletnimi dziewczynkami i mogą, że tak powiem, używać sobie na nich.... Koszmar...
ja pierdole stosunek udowy....pojebało im sie coś! zwykle jestem tolerancyjny ale jak widze taki materiał to mam ochotę zrównać z ziemią tych jebanych brudasów i ich naród!
Wiadomo co to kraj to obyczaj itd. ale to już jest kurwa chore jeżeli czegoś nie zrobimy aby ta zaraza nie zalała Europy to będziemy mieli wielki problem a do tego będą dupczyć nasze dzieci.
Zajebany pedofil ten Chomeini i mam wyjebane na jego fatwe!
Tu jest Polska!
Tu jest Polska!
Myślę ,że Polska powinna powiększyć kontyngent w Afganistanie i prać tych debili po ich tępych ryjach !
Kto idzie ze mną na krucjatę w XXI wieku? Trochę im się rozpierdoli te zakute łby i niedorzeczny islam.
Gdzie są władze kościoła działające jak w średniowieczu ja się pytam!
Gdzie są władze kościoła działające jak w średniowieczu ja się pytam!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów