Ci co pracują w rękawicach zgodnie z BHP mają przesrane
działa tak samo jak dotknie grzebalca wyłącza...
BHP zabrania rękawic przy maszynach obrotowych
Zgodnie z przepisami BHP podczas pracy przy pilarkach tarczowych nie wolno używać rękawic ochronnych.
archiwum.ciop.pl/5907.html
Zgodnie z przepisami BHP podczas pracy przy pilarkach tarczowych nie wolno używać rękawic ochronnych.
Cytat z linku:
"Operator przystępując do pracy powinien zdjąć rękawice, krawat oraz wszelkie bransolety, sygnety itp. przedmioty z rąk, a także podwinąć rękawy i spiąć długie włosy".
Mam dwie pilarki tarczowe i nie wiedziałem o rękawicach...
Khaman khaman zobacz gdzie ma ślad ujebało by tylko kawałek palca i później co rehabilitacja wózek czy by z tego nie wyszedł? Jeden pazur mniej do obcinania. A Ty juz siejesz grozę bo nie miałbyś czym grzebac w dupie i nosi. Kolejność poprawna dupa nos.
Wystarczająco szybko, żeby zmienić zdarzenie zmieniające całe życie człowieka w drobne zadrapanie.
Khaman khaman zobacz gdzie ma ślad uj***ło by tylko kawałek palca i później co rehabilitacja wózek czy by z tego nie wyszedł? Jeden pazur mniej do obcinania. A Ty juz siejesz grozę bo nie miałbyś czym grzebac w dupie i nosi. Kolejność poprawna dupa nos.
Kurwa, moje oczy. Ale trzeba byc zryty żeby coś takiego napisać
Wystarczająco szybko, żeby zmienić zdarzenie zmieniające całe życie człowieka w drobne zadrapanie.
Khaman khaman zobacz gdzie ma ślad ujebało by tylko kawałek palca i później co rehabilitacja wózek czy by z tego nie wyszedł? Jeden pazur mniej do obcinania. A Ty juz siejesz grozę bo nie miałbyś czym grzebac w dupie i nosi. Kolejność poprawna dupa nos.
Srogie piguły milordzie.
To chyba tak nie działa. Ludzie nie chcą kupować tego systemu, bo jeśli przez przypadek się odpali to koszty remontu są zbyt duże, to znaczy, że uderzenie hamulca jest tak silne, że narusza konstrukcje piły i/lub uszkadza wał, łożyska. Dla ciekawskich można znaleźć na YT filmik w super zwolnionym tempie jak ten wybuch wygląda od środka i nie wierzę, że zakładam nową tarczę i do roboty Jurek, klient goni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów