18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hannibal_PL 2012-07-27, 3:27
Dobra Panowie hejterowie, nie unosić się tak, w zwykłych zamieszkach używają sprężonej wody a nie gazu
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-07-27, 11:15
Pothead napisał/a:

Pomyśl, że policjant nie ma prawa używać gazu tylko dlatego, że ktoś jest rozwrzeszczaną kurwą

Dlaczego piszesz o mnie jakieś dyrdymały, skoro mnie nie znasz? A co do mojego życzenia, to przepraszam. Nie powinno się nikomu źle życzyć, ale Twój komentarz podniósł mi ciśnienie na tyle, że puściły mi nerwy. Wybacz.

Teraz udowodniłaś, że masz duże pojęcie o zamieszkach (nie to co ja, ale co może wiedzieć człowiek, który połowę życia spędził na graniu w tetrisa) Ja zawsze myślałem, że policja, jeśli nie jest nastawiona na prowokacje, robi wszystko, żeby uniknąć starć z protestującymi, bo takie coś prowadzi tylko do eskalacji agresji wśród tłumu, a nie na tym zależy policjantom.

Wybacz, ale nie skomentuję tego, bo mi ręce opadły. Wkleję tylko fragment tekstu pewnej piosenki. Dla Ciebie i innych rasistów:
"But if you only have love for your own race
Then you only leave space to discriminate
And to discriminate only generates hate
And when you hate then you're bound to get irate"

Teraz już wszyscy znamy źródło Twoich frustracji. Obrażasz mnie, ale nie rusza mnie to. Jeśli pomogło Ci to w rozładowaniu gniewu, to dobrze, ale bądź tak miła i zmień to, bo mam dość czytania w internecie komentarzy agresywnych frustratów.

Sam nie wiem dlaczego odpisuję na Twój post, bo takich prymitywów po prostu ignoruję. Na zakończenie jeszcze napiszę Ci, że tak, jestem jednym z tych pojebów, którzy chcą żyć w państwie prawa i takie zachowania policji zawsze będę piętnował!

Wracam rżnąć w tetrisa

No to jak chcesz żyć w państwie prawa to zaczynasz od dobrej strony

Policja nie ustala prawa, a jedynie stoi na jego straży. Czemu wszyscy którzy tak bardzo chcą żyć w państwie prawa zaczynają od dupy strony? Co może policjant? Niewiele. Nawet nieraz bronić się nie mogą.

Masz racje policja nie jest nastawiona na wszczynanie burd ale jednocześnie mają prawo się bronić, taki rozwrzeszczane pipy drą mordę, kopią bo myślą "że są kobietkami to im krzywdy nie wolno zrobić".

Jest coś takiego jak działanie w grupie, na jedną grupę działa to na inną co innego, przeważnie takie demonstracje łatwo uspokoić własnie gazem, jednocześnie to samo zachowanie policjanta podczas walki z pseudokibicami dolałoby oliwy do ognia.

Gwarantuje Ci, że po tym co spotkało tę... "dziewczynkę" tłum już nie napierał na policje a jedynie krzyczał różne hasła z oburzaniem.

Zasada prosta, ide na jakąs demostracje swoją "nienawiść" kieruje nie na policje a na cel główny demostracji.

Co do rasizmu, jesteś chyba niespełnionym psychologiem i bardzo lubisz analizować innych ale niestety nie potrafisz. Oglądnij naszynal dżegrafik i zobacz jak zachowują się ciemnoskórzy ludzie podczas demonstracji a jak białasy. Owszem i tu i tu znajduje się bydło ale większy odsetek znajdziesz po stronie czarnoskórej ludnośći

Tekst o murzynach więc wynikał ze zwykłej generalizacji, równie dobrze, można powiedzieć, że ktoś pije jak rosjanie/polacy/anglicy ale czy w tym nie ma choć trochę prawdy?

A policjantom zależy na tym, żeby za ich marną pensje i marną pomoc państwa nic się nie stało bo przewaznie większośc z nich ma rodziny, a na 2 miejscu by wykonać swoją robote - czyli był spokój i ławki nie zostały poniszczone a to czy tłum będzie krzyczał "jebać rząd" czy "jebać policje" - nic ich to nie obchodzi, jedynie protestujący szkodzą sami sobie.
Cytat:

Pomyśl, że policjant nie ma prawa używać gazu tylko dlatego, że ktoś jest rozwrzeszczaną kurwą

Czy widziałeś, żeby kiedykolwiek policjant spryskał gazem rozwrzeszczaną kobiete gdzieś np na rynku?

Znajdź różnice pomiedzy rozwrzeszczana kobieta a tym bydłem z gifa i odpowiedz sobie sam czemu gaz został użyty.
Zgłoś
sebeks 2012-07-27, 13:30
Pothead napisał/a:

W takim razie życzę Ci, żeby spotkało Cię kiedyś to samo. Zobaczysz wtedy jak fajnie jest dostać gazem prosto w oczy.

Obojętnie co by nie krzyczała ta dziewczyna, jeśli nie zagrażała bezpieczeństwu, gliniarz nie miał prawa jej tak potraktować. Powinien za to wylecieć na zbity pysk, bo widać, że ma słabe nerwy i nie nadaje się do tej roboty, ale jak znam życie, to nie poniósł żadnych konsekwencji.

o czym Ty gadasz? filmów sie naoglądałeś? przecież nie szła ulicą i przypadkiem nie strzelono jej w twarz, tylko pchała się do ekipy uzbrojonych ludzi którzy mają pilnować porządku, wykrzykuje zapewne rzeczy podkręcające napierdalających się wokół i dostała z gazu w ryj by go zamknęła - pomogło
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem