Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I dobrze
W takim razie życzę Ci, żeby spotkało Cię kiedyś to samo. Zobaczysz wtedy jak fajnie jest dostać gazem prosto w oczy.
Obojętnie co by nie krzyczała ta dziewczyna, jeśli nie zagrażała bezpieczeństwu, gliniarz nie miał prawa jej tak potraktować. Powinien za to wylecieć na zbity pysk, bo widać, że ma słabe nerwy i nie nadaje się do tej roboty, ale jak znam życie, to nie poniósł żadnych konsekwencji.
- Siadaj, siadaj,wyluzuj, wyluzuj
-Stary przypominają mi się czasy kiedy byłem windykatorem (albo komornikiem) w La.
-kobiety są zawsze nieustraszone, zawsze trzeba na nie uważać.
- nieważne czy to czarna dziwka z south central, czy jakaś bogata biała dziwka z beverly hills
- nie ważne czy masz broń, czy cokolwiek, rzucą się na ciebie krzycząc, jakby myślały że są chronione
W takim razie życzę Ci, żeby spotkało Cię kiedyś to samo. Zobaczysz wtedy jak fajnie jest dostać gazem prosto w oczy.
Pomyśl pajacyku że nie wszyscy są rozwrzeszczanymi kurwami
Obojętnie co by nie krzyczała ta dziewczyna, jeśli nie zagrażała bezpieczeństwu, gliniarz nie miał prawa jej tak potraktować. Powinien za to wylecieć na zbity pysk, bo widać, że ma słabe nerwy i nie nadaje się do tej roboty, ale jak znam życie, to nie poniósł żadnych konsekwencji.
Weź nie pierdol. Jedyne burdy w jakich okazje miałeś byćto te w tetrisie jak klocki za szybko spadały i ty mi będziesz czegoś życzył? Się znalazł.
Nie poniósł i nie poniesie, standardowe działanie ktoś musi dostać wpierdol by reszta się uspokoiła, policja i tak nic nie może zrobić tylko psiknąć gazem i nawet to może być potem w sądzie wykorzystane przeciw policjantowi. Czyste działanie prewencyjne.
Cipa darła ryja i dopierdalała się do policjantów, ale i tak powinna dziękować Bogu, że jej nie spałowali, wulgarna, prymitywna istota ludzka której kobietą nie nazwę, kobieta nie zachowuje się jak murzyn.
Podsumowując - prymitywny kurwiszon dostał gazem, ale znajdzie sie pojeb który zamieszki zna z opowieści babci i który będzie ją bronił. A najlepsze to, że początkowo nienawiść tych osób kierowana jest w dobrym kierunku, wystarczy, że pojawi się policja która w zasadzie ma tylko pilnowąc porządku ale KURWA nie, to wadzi takim idiotom i zamiast walczyć o swoje to wolą nadupcać się z policją.
Dziękuje dobranoc, odpalaj tetrisa.
Pomyśl pajacyku że nie wszyscy są rozwrzeszczanymi kurwami
Pomyśl, że policjant nie ma prawa używać gazu tylko dlatego, że ktoś jest rozwrzeszczaną kurwą
Jedyne burdy w jakich okazje miałeś byćto te w tetrisie jak klocki za szybko spadały i ty mi będziesz czegoś życzył? Się znalazł.
Dlaczego piszesz o mnie jakieś dyrdymały, skoro mnie nie znasz? A co do mojego życzenia, to przepraszam. Nie powinno się nikomu źle życzyć, ale Twój komentarz podniósł mi ciśnienie na tyle, że puściły mi nerwy. Wybacz.
standardowe działanie ktoś musi dostać wpierdol by reszta się uspokoiła
Teraz udowodniłaś, że masz duże pojęcie o zamieszkach (nie to co ja, ale co może wiedzieć człowiek, który połowę życia spędził na graniu w tetrisa) Ja zawsze myślałem, że policja, jeśli nie jest nastawiona na prowokacje, robi wszystko, żeby uniknąć starć z protestującymi, bo takie coś prowadzi tylko do eskalacji agresji wśród tłumu, a nie na tym zależy policjantom.
Cipa darła ryja i dopierdalała się do policjantów, ale i tak powinna dziękować Bogu, że jej nie spałowali, wulgarna, prymitywna istota ludzka której kobietą nie nazwę, kobieta nie zachowuje się jak murzyn.
Wybacz, ale nie skomentuję tego, bo mi ręce opadły. Wkleję tylko fragment tekstu pewnej piosenki. Dla Ciebie i innych rasistów:
"But if you only have love for your own race
Then you only leave space to discriminate
And to discriminate only generates hate
And when you hate then you're bound to get irate"
Teraz już wszyscy znamy źródło Twoich frustracji. Obrażasz mnie, ale nie rusza mnie to. Jeśli pomogło Ci to w rozładowaniu gniewu, to dobrze, ale bądź tak miła i zmień to, bo mam dość czytania w internecie komentarzy agresywnych frustratów.
Podsumowując - prymitywny kurwiszon dostał gazem, ale znajdzie sie pojeb który zamieszki zna z opowieści babci i który będzie ją bronił.
Sam nie wiem dlaczego odpisuję na Twój post, bo takich prymitywów po prostu ignoruję. Na zakończenie jeszcze napiszę Ci, że tak, jestem jednym z tych pojebów, którzy chcą żyć w państwie prawa i takie zachowania policji zawsze będę piętnował!
Wracam rżnąć w tetrisa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów