Boisz się? Nie. A teraz?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
2xUP
@nitro
Jesteś pizdą co nic nie wie o otaczającym go świecie czy tylko udajesz?
Jesteś pizdą co nic nie wie o otaczającym go świecie czy tylko udajesz?
Tutaj podobna ustawka, moim zdaniem lepsza
google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1...
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
androgenius napisał/a:
Tutaj podobna ustawka, moim zdaniem lepsza
Dzięki rozlałem herbatę na NOWĄ klawiaturę
KAMA_PL napisał/a:
Ale je wyc*ujali.
Mam takie po 1,23 zł. Chcesz kurwa ze cztery w kredo?
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
KAMA_PL napisał/a:
Osobiście wolałbym białe. Czarne zostaw dla siebie.
Białe po 17,24 zł u mnie lecą, ale są podświetlane i wydają przy klikaniu radosny dźwięk wpadającego do klopa balasa w 320kbps. Taki ficzer, taka sytuacja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów