Mnie bardzo podoba się ta scena, może Wam Sadole też się spodoba
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ta scena to nawiązanie do sceny z filmu "Chłopaki z ferajny", w której Tommy DeVito (w tej roli Joe Pesci) strzela w stopę do Christophera, , bo ten za wolno go obsługuje przy stoliku. Tutaj Chrisi powtarza ten wyczyn, ale to nie on jest już ofiarą
@up, 2xup
Kurwa. Skąd ten hejt od razu? Trudny dzień w gimbazie czy ki chuj?
Kurwa. Skąd ten hejt od razu? Trudny dzień w gimbazie czy ki chuj?
"The Sopranos" - jeden z najlepszych seriali jakie powstały. Polecam sadolom.
Czy ten sprzedawca nie gra teraz czasem agenta od spraw prohibicji w Boardwalk Empire ?
Mógłbyś tu wstawić każdą scenę z tego epickiego serialu, a i tak należałoby się piwo!
Christopher według mnie najlepsza postać z całego serialu. Ogólnie 10/10 za jeden z najlepszych seriali wszech czasów.
Piękny serial, gra aktorska na mistrzowskim poziomie, postacie zajebiście wykreowane. Aż ciężko się pogodzić z końcem.
Zajebisty serial, kto nie widział niech żałuje. Oczywiście w tym miejscu warto zaznaczyć R.I.P James Gandolfini, świetny aktor. Aż chyba odpalę sobie jakiś odcinek, albo obejrzę od nowa, mistrzostwo.
którego agenta od spraw prohibicji niby miałby grać? nie wydaje mi się, chyba, że to jakiś z 3 sezonu, którego jeszcze nie widziałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów