Metro w Madrycie
Metro w Madrycie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzisiaj może jeszcze tak powiedzą. Ale po niedzieli przybywa pierwszy transport bambusów z niemiec [oczywiście wyselekcjonowani (ci którzy sprawiali największe problemy)], no to wtedy będą mogli powiedzieć, że jest już troszkę lepiej.
Masz jakieś źródło tych informacji?
Masz jakieś źródło tych informacji?
Słyszałem o tym kilka dni temu w telewizji. Dowiedzieli się nieoficjalnie od europosłów.
tak. wyssał je z chuja
Wam tęczusiom tylko jedno w głowie. Może przyjmiesz jednego, będziesz z nim mógł robić to o czym piszesz. Ale prędzej mokebe urżnie ci ten farbowany na zielono łeb.
Słyszałem o tym kilka dni temu w telewizji. Dowiedzieli się nieoficjalnie od europosłów.
/quote]
z du_py chyba XD
Smutno ci? Nie tak miało być? Zj***nie umysłowe nie ma związku z kolorem skóry. Pogódź się z tym.
No nie do końca, wuja Michał Ci wytłumaczy pierdoło o co chodzi. To nie Hiszpanie a Marokańce czyli Hiszpański odpowiednik zwierząt o kolorze nocy.
Toś ślepy albo na żelazku oglądasz, od 01:25 morde jednemu opatruje i we dwie z koleżanką cały czas za nimi latają jak poj***ne jakieś.
Dokładnie widać że to nie Hiszpanie
Jak hiszpańskie policmajstry dorwą to tylko będzie trzeszczało. Tam policja w tańcu się nie pie**oli.
Policmajstry nie ale Guardia civil <3 moje ziomki . Pamiętajcie sadole będąc w Hiszpanii jak policmajster jest na zielono to jedną słuszną odpowiedzią jest " Tak . przepraszam nie wiedziałem" z niebieskimi jeszcze można pogadać.
hiszpański temperament
Nie trafiony strzał, marokańska kurwica
Mieszkam w Hiszpanii i conieco w tym temacie wiem, a tymczasem czmycham
Co do kolorowych to niczego innego się nie spodziewałem. ale znów negatywnie zaskoczyły mnie białe szmaty kurwy pierdolone, które tam z nimi razem były... Przykre to w chuj.
Nie wiem czy wiesz , ze sa tez mulaci hiszpanie , o ciem niejszej skorze i nie sa to imigranci. Ale co tam, wrzucmy wszystkich do jednego wora,.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów