📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niemcy to jednak pojebany naród
Tak ładne lalki trochę nierealnie oddają istotę "urody" stereotypowej Niemki
Piwo za motyw z 4:17
Piwo za motyw z 4:17
Szczerze? Wkurwia mnie ten tekst w stylu "znowu się zgubiłem na YouTube" :F Tak jakby kogoś rzeczywiście w dzisiejszych czasach dziwiły rzeczy znalezione w internecie. No chyba, że macie 12 lat i dopiero odkryliście internet, wtedy zwracam honor, no ale kurwa.
(Jeszcze "ta dziwna strona jutuba" wyście kurwa widzieli)
(Jeszcze "ta dziwna strona jutuba" wyście kurwa widzieli)
poproszę instrukcje "zagubiania sie na YT" bo ja siedząc po 3-4 godziny klikając w następne filmiki nigdy w taki szajs sie nie zagłębiłem ani nawet nie trafiłem.
@TheSadiztik Internet jest jest wszechświat, cały czas się powiększa. Ludzie dodają mnóstwo różnych rzeczy, tych normalnych i na przykład takich, więc można się zgubić w internecie - natrafiając na różne dziwne rzeczy jak na przykład to.
Mnie na przykład irytują teksty o dzieciach. Co one wam zrobiły, że cały czas się nimi wysługujecie do pociśnięcia komuś? Nikt się nie urodził dorosłym, oraz nikt nie spędza 20 godzin na dobę w komputerze.
@Bladeone No dobra, nakryłeś mnie ;D
Mnie na przykład irytują teksty o dzieciach. Co one wam zrobiły, że cały czas się nimi wysługujecie do pociśnięcia komuś? Nikt się nie urodził dorosłym, oraz nikt nie spędza 20 godzin na dobę w komputerze.
@Bladeone No dobra, nakryłeś mnie ;D
4:44 ... i żyli długo i szczęśliwie... no przynajmniej człowiek-wąż.
PS Ja bym go nazwał człowiek szlaban
PS Ja bym go nazwał człowiek szlaban
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów