Szybka Akcja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Piękne, odpalam filmik od razu akcja, jebnięcie o schody i kopnięcie w kamere. Leć na główną
bardzo dobrze chujowi, nauczy się którędy powinno się chodzić
i to jest kurwa prawidłowy filmik, od razu jebnięcie a nie to co na innych filmikach oglądasz 6 minutowe nagranie na którym gówno się dzieje a to co miało być "fajne" jest chujowe i w ogole po co ja sie tak kurwa rozpisuje
chce takich wiecej, piwo
chce takich wiecej, piwo
Je3anyPrzystojny napisał/a:
co Polaki na ruskim youtube robią ?
leją że nie są indywidualnością tego świata.
Kurwa jem sobie spokojnie barszcz, a tu takie cudo
Piwo leci mimo, że muszę zapierdalać ze ścierką
Piwo leci mimo, że muszę zapierdalać ze ścierką
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów