📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
▲▲▲ napisał/a:
@juki
To na co jeszcze czekasz?
Jutro albo pojutrze zmontuje filmik i wstawie stan kolegi po okreslonym czasie ;]
Curtis napisał/a:
Nie mogli najpierw rozstawić szkło i sobie wlać ?
Nie, nie moglismy.
Na końcu powinien pić z deski na której były wcześniej szkiełka, bo tam najwięcej alkoholu zostało
ten co nagrywa najwiecej gada , najwiekszy kozak a nic nie robi po za lataniem z kamera a nimi
żarówke z klatki pewnie paździoch zajebał ...
"Przez niewielki parczek przeszli do starej cerkiewnej dzwonnicy. Na parterze dzwonnicy urządzony był przystanek pekaesu, część w której znajdowały się schody prowadzące na górę była zamknięta. Ukręcenie kłódki było kwestią chwili. Naszykowano ukradzione z gospody kieliszki. Specjalna mieszana komisja napełniła je wódką.
- Tylko jak spadniemy i stanie nam się jakaś krzywda to pamiętajcie, żeby nie chować tego bolszewika obok mnie - zapowiedział Jakub swoim nowym sekundantom.
Ruszyli. Schody były strome a oni mieli w sobie już po kilka litrów. Ruski po przebyciu dwu kondygnacji położył się na podeście i zapadł w sen. Jakub był już na tyle zalany, że nawet tego nie zauważył. Wdrapywał się coraz wyżej i wyżej. Wreszcie zatrzymał się wysoko tam, gdzie kiedyś wisiał cerkiewny dzwon, zakopany obecnie na austryjackim cmentarzu. Wypił swój ostani kieliszek i wyjrzał przez wąskie okienko. Miasto spało. Czekał przez chwilę na ruskiego ale widząc że nie nadchodzi ruszył na dół wypijając po drodze jego kieliszki. Gdy osiągnął poziom ziemi był już tak pijany, że poruszać się mógł jedynie na czworaka. Jego sekundantów już nie było. Kawałek dalej starali się przywrócić pułkownika do życia. Niezbyt im to wychodziło. Jakub zaszczekał do księżyca i ruszył na czworaka do swojej chałupy na Starym Majdanie, oddalonej o bagatela osiem kilometrów."
Kroniki Jakuba Wędrowycza - A. Pilipiuk
- Tylko jak spadniemy i stanie nam się jakaś krzywda to pamiętajcie, żeby nie chować tego bolszewika obok mnie - zapowiedział Jakub swoim nowym sekundantom.
Ruszyli. Schody były strome a oni mieli w sobie już po kilka litrów. Ruski po przebyciu dwu kondygnacji położył się na podeście i zapadł w sen. Jakub był już na tyle zalany, że nawet tego nie zauważył. Wdrapywał się coraz wyżej i wyżej. Wreszcie zatrzymał się wysoko tam, gdzie kiedyś wisiał cerkiewny dzwon, zakopany obecnie na austryjackim cmentarzu. Wypił swój ostani kieliszek i wyjrzał przez wąskie okienko. Miasto spało. Czekał przez chwilę na ruskiego ale widząc że nie nadchodzi ruszył na dół wypijając po drodze jego kieliszki. Gdy osiągnął poziom ziemi był już tak pijany, że poruszać się mógł jedynie na czworaka. Jego sekundantów już nie było. Kawałek dalej starali się przywrócić pułkownika do życia. Niezbyt im to wychodziło. Jakub zaszczekał do księżyca i ruszył na czworaka do swojej chałupy na Starym Majdanie, oddalonej o bagatela osiem kilometrów."
Kroniki Jakuba Wędrowycza - A. Pilipiuk
4:42 "raz, dwa, trzy" To ten z filmiku z tymi trollami na ventrillo
Ten co kręcił wkurzał mnie tym 'kurwa' co drugie słowo, widać że prostak.
a miałem nie pić dzisiaj....
paww napisał/a:
To teraz odpowiedź gimnazjum i podstawówki ;D
W Gimnazjum sie w to już nie bawią
widać , że technikum Student Pił Ciepłą aahhh Ciepłe WŻG wchodzi jak żadna inna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów