Chłop co guza nabił
Chłop co guza nabił
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerKolega pewnie pocieszył go w domu romantycznym masażem prostaty, całusami w usta, w krocze i pedałowali tak pewnie całą noc. Więc spokojnie opinie, pewnie już go nic nie boli.
Torebkę na guza położył żeby szybciej opuchlizna zeszła. Prawdziwa hipsterska przyjaźń.
Kolega pewnie pocieszył go w domu romantycznym masażem prostaty, całusami w usta, w krocze i pedałowali tak pewnie całą noc. Więc spokojnie opinie, pewnie już go nic nie boli.
Torebkę na guza położył żeby szybciej opuchlizna zeszła. Prawdziwa hipsterska przyjaźń.
Pedalska wyobraźnia widać na propsie.
Pedalska wyobraźnia widać na propsie.
„Props”? Jak już coś do mnie piszesz, to rób to po polsku!
„Props”? Jak już coś do mnie piszesz, to rób to po polsku!
Mea culpa, myślałem że pisząc o hipsterstwie jesteś rocznik plus 2005
Mea culpa, myślałem że pisząc o hipsterstwie jesteś rocznik plus 2005
Nie tłumacz się lamusie. Nie masz teraz ferii zimowych czasem? Szukaj sniegu i na sanki a nie komputer.
Nie tłumacz się lamusie. Nie masz teraz ferii zimowych czasem? Szukaj sniegu i na sanki a nie komputer.
Próżno szukać śniegu w piwnicy. Bliżej mi do sanatorium aniżeli do feriii
Próżno szukać śniegu w piwnicy. Bliżej mi do sanatorium aniżeli do feriii
Trzymam kciuki. Byłaś cudownym rozmówca. Wysublimowane słownictwo. Będzie mi ciebie brakowac dziewczyno!
Trzymam kciuki. Byłaś cudownym rozmówca. Wysublimowane słownictwo. Będzie mi ciebie brakowac dziewczyno!
Czyli jednak gej, a nie pedzio.
Mam nadzieję że nie ruchasz takich dziewczyn jak ja
Czyli jednak gej, a nie pedzio.
Mam nadzieję że nie ruchasz takich dziewczyn jak ja
Wy tak na serio czy tylko jaja sobie robicie?
Wy tak na serio czy tylko jaja sobie robicie?
Jesteśmy braćmi syjamskimi zrośniętymi dupami i rozdzielonymi w wieku 17lat. Tak robimy sobie jaka… znaczy Jacek robi moje…
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów