📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ona już kiedyś z tego daszku spadała. Nie mniej jednak ciekawi mnie jak to się wszystko zaczęło?
Babie odjebalo bo 5 lat temu 8 kwietnia koleżanka wyrzuciła do sieci zdjęcie w takiej samej sukience?
Czy może chłop wpadł na pomysł "zabiore ją w romantyczne miejsce - na dach lokalnego marketu ".
Babie odjebalo bo 5 lat temu 8 kwietnia koleżanka wyrzuciła do sieci zdjęcie w takiej samej sukience?
Czy może chłop wpadł na pomysł "zabiore ją w romantyczne miejsce - na dach lokalnego marketu ".
Po chuj ją trzymał.
Cytat:
Ona już kiedyś z tego daszku spadała. Nie mniej jednak ciekawi mnie jak to się wszystko zaczęło?
Ja pierdolę, zastanawia mnie, co trzeba zjeść lub wypić, żeby pierdolić takie farmazomy ?
Kurwa bełkot level hard
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Ja pierdolę, zastanawia mnie, co trzeba zjeść lub wypić, żeby pierdolić takie farmazomy ?
Kurwa bełkot level hard
Już tłumaczę i objaśniam.
W pierwszym zdaniu chodziło o to, że to powtórka i kiedyś już tutaj było.
Reszta wypowiedzi to wyraz mojego zdziwienia odnośnie tego co spowodowało, że tych dwoje znalazło się w tak kuriozalnej sytuacji.
Lobo24 napisał/a:
Już tłumaczę i objaśniam.
W pierwszym zdaniu chodziło o to, że to powtórka i kiedyś już tutaj było.
Reszta wypowiedzi to wyraz mojego zdziwienia odnośnie tego co spowodowało, że tych dwoje znalazło się w tak kuriozalnej sytuacji.
za takie (czasto calkiem sluszne) uwagi bez podania linka do poprzendiego materialu - latwo wylapac warna :/
a jesli chodzi o zaistniala sytuacje juz tlumacze :
- co spowodowało, że tych dwoje znalazło się w tak kuriozalnej sytuacji
Przypuszczam, ze pani znalazla sie na daszku a pan probowal jej pomoc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów