Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A chipsy dla spragnionych prawa jazdy... .
Oczywiście że masz rację, wina obopólna ale beztroska rowerzystów poraża..
rowerzysta nie zawinił nic, na rower może wsiąść dziecko 5 lat jak i down, kierujacy rowerem zgodnie z prawem moze nie mieć totalnie mózgu. Wina kierowcy, bo jest pierdolonym debilem, mam nadzieje że pojdzie do pierdla i że czeka go porządne gejowskie bolcowanko
Rowerzysta bez jakiejkolwiek wyobraźni może kiedyś zostać kaleką mimo że miał pierwszeństwo, przechodząc na pasach czy też przejeżdżając rowerem lepiej rozejrzeć się kilkanaście razy nawet. Kierowca samochodu najwyżej za takie kalectwo zapłaci mandat, byleby był trzeźwy i posiadał ważne OC jak i przegląd. A z resztą po co więcej tłumaczyć, dodam tylko cytując Cię że konto na Sadistic też może założyć dziecko 5 lat i down
Oczywiście że masz rację, wina obopólna ale beztroska rowerzystów poraża..
Oczywiście,że masz rację, ale beztroska kierowców poraża.
Ścieżki rowerowej tam nie ma, gdyby gość zsiadł z roweru i przechodził to nie zdążyłby wyjść zza autobusu. Dla mnie wina jednoznaczna. Rowerzysty być tam nie powinno. A, że mandat za wyprzedzanie na pasach też się należy to inna sprawa, zupełnie niezwiązana z wypadkiem.
tak to jest jak kobieta próbuję się wypowiedzieć na takie tematy. Witki mi opadły
Ja nie widzę problemów w przejeżdżaniu rowerem przez pasy. Inna sprawa, że przed takim przejazdem, należałoby zatrzymać się i rozejrzeć. Schodzenie z roweru i przeprowadzanie go przez pasy uważam za głupotę. Jest jakieś sensowne uzasadnienie tego przepisu, pomijając fakt, że zmusza to rowerzystę do zatrzymania się przed przejściem?
Prędkość! Rower porusza się 3-5 razy szybciej niż pieszy więc żeby kierujący mógł mu ustąpić potrzeba 3-5 razy szersze pole widoczności.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów