rodzina uważała faceta za idiotę, że buduje schron, ale nadszedł ten dzień kiedy zawyły syreny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dobre fhuj
te cienkie murki z gazobetonu to miał być schron? Chyba kurwa przed deszczem.
Kiedy usłyszałem te charakterystyczne syreny, czekałem aż się pojawi Piramid Head
W tym odcinku "paranoik" buduje schrono ktorym wiedza sasiedzi i znajomi. Pewnego dnia rozbrzmiewają syreny. Ludzie panikują, że na USA lecą nuki a rodzina chowa się do schronu. Znajomi i sąsiedzi chcą sie schronic ale głowa rodziny mowi :
- Taki chuj. Prędzej zagłosuje na nowoczesną niz was wpuszcze. Powietrza styknie tylko dla 3 osob - czyli dla mnie, zony i naszego dziecka. Reszta wypierdalac.
Ekipa jest w chuj niezadowolona - niczym żydzi słyszacy prawdę. Postanawiają rozjebać drzwi i dostać się do środka. Tak też robiąc - czyniąc schron bezużyteczn. Generalnie wielki rozpierdol, chcą zajebać właściciela schronu i nagle w radio obrona cywilna podaje komunikat :
- Nie panikujcie to nie atomówka, to tylko niegroźny satelita.
Atmosfera staje się nieco chujowa...
Kilka zmienionych detali ale nie trudno zajarzyć czym się inspirował twórca filmiku
Pozdrawiam
Generalnie pomysl podjebany z serii : Strefa mroku - odcinek 68 pod tytulem SCHRON
W tym odcinku "paranoik" buduje schrono ktorym wiedza sasiedzi i znajomi. Pewnego dnia rozbrzmiewają syreny. Ludzie panikują, że na USA lecą nuki a rodzina chowa się do schronu. Znajomi i sąsiedzi chcą sie schronic ale głowa rodziny mowi :
- Taki chuj. Prędzej zagłosuje na nowoczesną niz was wpuszcze. Powietrza styknie tylko dla 3 osob - czyli dla mnie, zony i naszego dziecka. Reszta wypierdalac.
Ekipa jest w chuj niezadowolona - niczym żydzi słyszacy prawdę. Postanawiają rozjebać drzwi i dostać się do środka. Tak też robiąc - czyniąc schron bezużyteczn. Generalnie wielki rozpierdol, chcą zajebać właściciela schronu i nagle w radio obrona cywilna podaje komunikat :
- Nie panikujcie to nie atomówka, to tylko niegroźny satelita.
Atmosfera staje się nieco chujowa...
Kilka zmienionych detali ale nie trudno zajarzyć czym się inspirował twórca filmiku
Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów