18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
janlew 2018-03-09, 14:27 17
Strzelaj, teraz to i tak już chuj.
Zgłoś
Essent 2018-03-09, 14:35 3
No kurwa,wtopa
Zgłoś
miskolargol 2018-03-09, 15:56
dobre fhuj
Zgłoś
hellbwoi 2018-03-09, 17:00
Był taki fajny odcinek Strefy Zmroku o przydomowym schronie. [;
Zgłoś
TłustyManat 2018-03-09, 18:19 5

[ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf / || echo *Click*
Zgłoś
edek.bajzel 2018-03-09, 18:39 1
córkę powinien zabrać
Zgłoś
Piotru70 2018-03-09, 18:50 6
Widzę że jak przyszło co do czego to jak zwykle cała rodzina udała się do tego kogo uważała za wariata, ich tez powinien wypierdolić z szopy.
Zgłoś
Lares86 2018-03-09, 19:01 10
te cienkie murki z gazobetonu to miał być schron? Chyba kurwa przed deszczem.
Zgłoś
AwesomeChillout 2018-03-09, 20:10 10
Kiedy usłyszałem te charakterystyczne syreny, czekałem aż się pojawi Piramid Head

"...and says...Now I am become Death, the destroyer of worlds."
Zgłoś
Dzisiaj 2018-03-09, 22:31 11
Już tłumacze :

Generalnie pomysl podjebany z serii : Strefa mroku - odcinek 68 pod tytulem SCHRON

W tym odcinku "paranoik" buduje schrono ktorym wiedza sasiedzi i znajomi. Pewnego dnia rozbrzmiewają syreny. Ludzie panikują, że na USA lecą nuki a rodzina chowa się do schronu. Znajomi i sąsiedzi chcą sie schronic ale głowa rodziny mowi :

- Taki chuj. Prędzej zagłosuje na nowoczesną niz was wpuszcze. Powietrza styknie tylko dla 3 osob - czyli dla mnie, zony i naszego dziecka. Reszta wypierdalac.

Ekipa jest w chuj niezadowolona - niczym żydzi słyszacy prawdę. Postanawiają rozjebać drzwi i dostać się do środka. Tak też robiąc - czyniąc schron bezużyteczn. Generalnie wielki rozpierdol, chcą zajebać właściciela schronu i nagle w radio obrona cywilna podaje komunikat :

- Nie panikujcie to nie atomówka, to tylko niegroźny satelita.

Atmosfera staje się nieco chujowa...

Kilka zmienionych detali ale nie trudno zajarzyć czym się inspirował twórca filmiku

Pozdrawiam
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów