📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to co sie dzieje w Brazylii i Meksyku jest za brutalne nawet jak na gangi
Ale poduszkę pod głowę ostatniemu dali. Więc wcale nie są tacy brutalni.
O, tak czekamy na Halmana. Jak się dowiemy skąd jest to też będzie.mial taką przygodę. (Nie ważne co napiszesz miękka fajo, tak będzie )
Przejebane dopiero będzie, póki co to relaks w hotelu.
Kaiezet napisał/a:
I zwracają się do niego "proszę pana".
Kulturka
C.D.N mam nadzieję !
Kaiezet napisał/a:
Bo to fachowcy
Jest może ciąg dalszy gdzieś na hardzie?
wiele bym dał, żeby obejrzeć ciąg dalszy mam nadzieję, że nie było już takich popierdółek jak w tym filmiku
A co, jesteś upośledzony i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Chyba nawet jest was więcej
luxpiotr napisał/a:
Głupio się spytam. Kto na tym filmiku jest płatnym zabójcą? Ci związani czy ci co ich związali?
A co, jesteś upośledzony i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Chyba nawet jest was więcej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów