📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
O chłoopie.. Jebać takie atrakcje.
Jak Jean Vincent to przeczyta, to za schizofrenię trzeba będzie odprowadzać abonament radiowo-telewizyjny.
Ziewanie ma na celu dostarczenie większej ilości tlenu do organizmu,
wbrew temu w co wiele osób wierzy, ale nawet wiedząc to i tak pozostanie symbolem nudy
...ale faktycznie, my rzadko ziewamy
wbrew temu w co wiele osób wierzy, ale nawet wiedząc to i tak pozostanie symbolem nudy
...ale faktycznie, my rzadko ziewamy
Magik się nie nudził, bungee z okna sobie zrobił.
@up
Nie widziałem tego, a na dowcip wpadłem wczoraj ;p
Kuntakinte napisał/a:
@up
Pierdolisz waćpan az glowa boli.
2x @UP Nie pierdol, odkurwiłeś to odkurwiłeś, nic nie mam do podpierdalania z innych stron bo wbijam tylko na sadola okazyjnie na joemonstera, ale jak podpierdoliłeś to chociaż nic nie pisz a nie zaprzeczasz w kretynski sposob, wielcy mi kurwa kreatywni panowie, od 7 mln lat na ziemi są ludzie, a wy akurat praktycznie w tym samym czasie wpadliście na to samo? Trzymajcie mnie bo fikne -.-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów