Abinsk, Kraj Krasnodarski.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Abinsk, Kraj Krasnodarski.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Raz że nie bedzie (skąd takie info) a po drugie co się cieszysz baranie z tego ? !
Jak nie będzie, wasi politycy już podpisali papiery. Na szczęście zdążyłem wyemigrować i mogę się z was śmiać 😁
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Raz że nie bedzie (skąd takie info) a po drugie co się cieszysz baranie z tego ? !
Wszystko idzie w jeszcze gorsza stronę. Trzeba się będzie upadlinskiego uczyć bo z połową mieszkańców Polski się nie dogadasz.
Mam nadzieję, że z podobnego "partyzanta" ukrowy dron rozjebie mu japę w okopie
Może poczuł dym?
Swołocz tak samo jaki cały wschód od Polski
mun66 napisał/a:
Gdybym był ojcem tego dzieciaka, to ze sprawcy zrobiłbym kalekę.
A ja nieboszczyka
Ciemną coś karnacje ma bijący i obserwują go dziewczyny jedna z nich wyraźnie ciemna karnacja. Nie jestem pewien, ale znów muslimy biją rdzennych rosjan?
Czy w następnym etapie szkolenia wojskowego armii czerwonej rekruci mogą posiadać niezależne środki łączności?
aż się dziwię wam pizdy, kto za to dał piwo??????????????????????????????? żeby was psy i inne gadastwo jebało
Samochwała w kącie stała
Aż stać przestała
Bo znalazła się pała
Co rękę
Miała jak skała.
Dziękuję.
Aż stać przestała
Bo znalazła się pała
Co rękę
Miała jak skała.
Dziękuję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów