Abinsk, Kraj Krasnodarski.
Abinsk, Kraj Krasnodarski.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale siadło ładnie.
Jebany partyzancki śmieć.
Ale siadło ładnie.
Zwykły śmieć, bijący z partyzanta, ot co .
A ,,partyzancki smieć '' brzmi tak jak szwaby w czasie II WŚ mówiły na polskich partyzantów z AK, Naszych bohaterów.
jak łone to mówiły te niemce ? ,, polniszen bandyten '' nie znam tehgo zjebanego języka, to niech mnie Donek.... poprawi jak źle fonetycznie napisałem.
A ,,partyzancki smieć '' brzmi tak jak szwaby w czasie II WŚ mówiły na polskich partyzantów z AK, Naszych bohaterów.
jak łone to mówiły te niemce ? ,, polniszen bandyten '' nie znam tehgo zjebanego języka, to niech mnie Donek.... poprawi jak źle fonetycznie napisałem.
Skrót myślowy.
Jak ofiara podrośnie to albo się zabije i wyląduje na sadolu albo się zemści i aktualni oprawcy wylądują na sadolu
Win-win
.
A donek na to :
youtu.be/QYfn1To3S0g
Ucz się ucz, już niedługo w Polsce będzie hehe
Ucz się ucz, już niedługo w Polsce będzie hehe
Raz że nie bedzie (skąd takie info) a po drugie co się cieszysz baranie z tego ? !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów