📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziwię się, facet wygląda raczej na profesjonalistę a nie wie, że jak się coś wywraca to trzeba się odsunąć, bo może się odbić?
Ashy Slashy.
Albo amator, Albo gość pracował bez przerwy 14 godzin i już nie wiedział gdzie góra a gdzie dół.
To jest jedna z pierwszych, podstawowych czynności jaką cię uczą na kursie. Jak drzewo leci to cofasz się w kierunku przeciwnym od obalającego się drzewa a w razie zaklinowania pilarki po prostu się ją puszcza.
To jest jedna z pierwszych, podstawowych czynności jaką cię uczą na kursie. Jak drzewo leci to cofasz się w kierunku przeciwnym od obalającego się drzewa a w razie zaklinowania pilarki po prostu się ją puszcza.
Nowy łancuch do pilarki: kilkadziesiąt zł
Nowe ramię pilarki z prowadnicą: kilkaset zł
Życie: bezcenne
Nowe ramię pilarki z prowadnicą: kilkaset zł
Życie: bezcenne
co za pojeb ścina drzewo które opada na wzniesienie zamiast w dół. Grawitacja pierwsze słyszę.
@ ten u samej góry hem wysoko: pociągnęło mu piłę a sthila za 500€ trochę szkoda puścić
@Argeusz
Chuja nie w przeciwnym kierunku. Oddalasz się pod kątem, bo jak drzewo odbije to właśnie do tyłu. Do tyłu-taki kierunek oddalania jest przyjęty tylko w górach przy obalaniu po warstwicy.
Swoją drogą facet zasłużył za odpierdalanie takiego wysokiego pniaka.
Chuja nie w przeciwnym kierunku. Oddalasz się pod kątem, bo jak drzewo odbije to właśnie do tyłu. Do tyłu-taki kierunek oddalania jest przyjęty tylko w górach przy obalaniu po warstwicy.
Swoją drogą facet zasłużył za odpierdalanie takiego wysokiego pniaka.
Po pierwsze to zawsze powinniśmy ciąć drzewo w ten sposób by poleciało w dół z górki, nie pod górkę, w ten sposób nabrało rozpędu i zrobiło się coś na wzór wahadła i poleciało w dół wprost na.typa...
A przede wszystkim nawyk oddalania sie na kilka metrów typek nie wyrobil sobie ...
A przede wszystkim nawyk oddalania sie na kilka metrów typek nie wyrobil sobie ...
Zawsze tak ścinam drzewa jak jestem pijany...
Chyba Szyszko go uczył ścinać drzewa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów