📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pies przecież wlazł pod koła z winy właścicieli, którzy trzymali go na smyczy w ten sposób, że idąc po jednej stronie ścieżki, psa prowadzili po trawie tak, że linka od smyczy przechodziła przez całą długość ścieżki. Do tego nie usłyszeli krzyków rowerzysty i nie zrobili nic z tym fantem - pies ucierpiał. Może zmądrzeją.
chuj z jego pierwszeństwem ,psa nie powinien najeżdżać bo nie był niczemu winien.To bylo proste do przewidzenia ze pies moze wbiec,ale cóż inteligencji nie posiada każdy.Swoją droga jak juz byc skurwielem to na przejeździe dla rowerów . Wjechac rowerem na zielonym wtedy ludzie na warunku maja niezła panikę bo większość myśli że nie można jechać rowerem przez przejazd:D
Po wielkości tego "psa" można powiedzieć że to był szczur na smyczy. To jest sadistic jeżeli obchodzą cię zwierzaczki wejdź sobie na stronę pety czy innego ścierwa pzdr.
Cytat:
Źle, że tak się stało ale jest to ich wina.Pieszy idący po poboczu lub jezdni jest obowiązany iść lewą stroną drogi.
cysio0407 napisał/a:
O czym Ty pierdolisz ?
Rozumiem, że w Twoim rozumowaniu dobrze się stało, A treść z kodeksu drogowego jest Ci nieznana.
Dobrze zrobił , ja bym jeszcze sie zatrzymał potem i im nawtykał. won ze sciezki rowerowej..
nad czym tu sie rozprawiac?
gosc na rowerze pierdolnol kundla,za chwile skonczy mu sie ta sciezka dla rowerow i rowerzyste pierdolnie osobowka,ktora to na ktoryms z kolei skrzyzowaniu rozpierdoli tir. tira rozjebie pociag na niestrzezonym przejezdzie kolejowym-zwykly lancuch pokarmowy!
dzieki niemu mamy tu co ogladac!!!
gosc na rowerze pierdolnol kundla,za chwile skonczy mu sie ta sciezka dla rowerow i rowerzyste pierdolnie osobowka,ktora to na ktoryms z kolei skrzyzowaniu rozpierdoli tir. tira rozjebie pociag na niestrzezonym przejezdzie kolejowym-zwykly lancuch pokarmowy!
dzieki niemu mamy tu co ogladac!!!
@Ci od "co mu pies zrobił?" zauważcie, że to piesi w ostatniej chwili uciekając na lewo przyciągnęli do siebie psa z bezpiecznej trawy na którą to i oni powinni się udać widząc, że rowerzysta nie wyhamuje
tepy zlosliwy chuj z tego rowerzysty tylko niewinne zwirze ucierpialo jakby pajac nie mogl na chwile sie zatrzymac i im poprostu naflugc
manfred1992 napisał/a:
Rozumiem, że w Twoim rozumowaniu dobrze się stało, A treść z kodeksu drogowego jest Ci nieznana.
Źle rozumiesz, co do psa, to mam na niego wyjebane, a co do kodeksu drogowego - nie znam brytyjskiego, ale wnioskuje, że skoro w Polsce przy ruchu prawostronnym pieszy powinien poruszać się po lewej stronie, to tam powinien poruszać się po prawej.
ahhh ten piękny dźwięk rozjechanego psa o poranku
jakby mieli psa na smyczy to by go nie pierdolnął, ale po chuj- niech lata i sra gdzie popadnie.
rowerowcy się zajebiście bulwersują, bo ktoś szedł po drodze rowerowej, a mimo wielu ścieżek rowerowych hołota i tak pcha się na drogi, tworząc niemiłosierne korki, a do tego w jebanej stolicy urządzają sobie zlot peda... cyklistów czy innego cholerstwa skutecznie korkując miasto w każdy ostatni piątek miesiąca w godzinach szczytu popołudniowego... Kurwa za rozjeżdżanie rowerzystów powinny być jakieś bonusy przy tankowaniu..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów