📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie moge czytac jak biadolicie, ze biedny piesek, jakie to kurwa slodkie z waszej strony, ze tak sie martwicie o jego los.
Denerwują mnie ci rowerowi napinacze, dostali kilka kilometrów ścieżek i uważają że są tylko dla nich.
A jak po chodniku jedzie gość to mam my kopa wyjebać żeby się wywrócił? po chodniku powinno się chodzić a nie jeździć.
A jak po chodniku jedzie gość to mam my kopa wyjebać żeby się wywrócił? po chodniku powinno się chodzić a nie jeździć.
Widzę tu zasadniczy spór rowerzyści vs piesi który wiele razy już spotkałem na swojej (rowerowej) drodze. Po pierwsze śmieszy mnie niektórych troska o tego pieseczka. Sam miałem kiedyś prawie identyczną sytuację, kiedy to po prostu nie zdążyłem wyhamować przed biegnącym sobie beztrosko malym pieskiem. Zjebani właściciele wyjechali do mnie wtedy z hasłem że "jeszcze się śmieje że go rozjechał" a że mi się psa troche żal zrobiło to myślałem że wystrzelam ich po ryjach. Dla sprostowania - pies NIE MÓGŁ tam biegać bez smyczy także wina była po stronie bezmózgich właścicieli.
No i ta cała zadufana hołota, nieogarnięta i chuj im w pysk. Dzwonię jak idiota, że jedziesz, a taki cwel nawet nie raczy usłyszeć. Rozjeżdźać takich.
Jak jeżdże po ścieżkach to bluzgam do nieogarnitych "wypierdalaj na swoją część". Jak jeżdże po chodnikach to słyszę "wypierdalaj na ulicę". Także nie ma kompromisu - wojna trwa! xD
No i ta cała zadufana hołota, nieogarnięta i chuj im w pysk. Dzwonię jak idiota, że jedziesz, a taki cwel nawet nie raczy usłyszeć. Rozjeżdźać takich.
Jak jeżdże po ścieżkach to bluzgam do nieogarnitych "wypierdalaj na swoją część". Jak jeżdże po chodnikach to słyszę "wypierdalaj na ulicę". Także nie ma kompromisu - wojna trwa! xD
A mnie wkurwia sytuacja w Chorzowskim WPKiW. Jedziesz sobie kurwa rowerem i musisz lawirować, bo te pizdy zamiast iść swoim pasem dla pieszych to zapierdalają trasą rowerową i jeszcze wielkie ale mają do ciebie, jak śmiałeś kurwa mnie ominąć?
banda pedałów skandujących za jakimś gownorobem z ogonkiem. pies go ganiał, ma durnych właścicieli to jego ból.
czytam te komentarze i coś mi się wydaję, że wielu piszących powyżej zrobiło błąd rejestrując się tu. poszukajcie czegoś ciekawego dla was na portalu animals.pl
czytam te komentarze i coś mi się wydaję, że wielu piszących powyżej zrobiło błąd rejestrując się tu. poszukajcie czegoś ciekawego dla was na portalu animals.pl
Co drugi psa broni a gówna z chodnika po swoim wielkim przyjacielu to już nie sprzątną, kurwa. Skoro rower może zwolnić to i samochód może, to niech wypierdalają na jezdnie skoro nie wiedzą jak się chodzi, gdy nie ma chodnika.
Artykul 11 Usatwy Prawo o Ruchu Drogowym wyraqznie stanowi, ze w razie braku chodnika, drogi dla pieszych badz pobocza mozna przemieszczac sie droga dla rowerow, oczywiscie nalezy rowerzyscie ustapic miejsca.Nie pierwszenstwa a miejsca, to w razie sprawy sadowej jest bardzo wazne rozgraniczenie
Uczestnika ruchu, jakim jest rowniez rowerzysta na sciezynce dla rowerow obowiazujka przepisy wspomnianego przeze mnie prawa. Zatem musi on zachowac ograniczone zaufanie w stosunku do osob, ktorych zachowanie wskazuje na to, ze moga nie stosowac sie do przepisow - co wynika z braku ich znajomosci czy tam ewentualnego lamiania przepisow, do tego przy wyprzedzaniu nalezy zachowac szczegolna ostoroznosc. Tak wiec w tej sytuacji winny jest rowerzysta. Pomijam fakt, ze jest kawalem skurwialego chama i barana.
W polsce 3/4 rowerzystow ma w dupie przepisy ruchu drogowego oraz szacunek w stosunku do pieszych, ale rzecz oczywista wymagaja go od innych kierujacych. Nie kupuje tego, Jesli chce od kogos wymagac to winny jestem zaczac od siebie.
Uczestnika ruchu, jakim jest rowniez rowerzysta na sciezynce dla rowerow obowiazujka przepisy wspomnianego przeze mnie prawa. Zatem musi on zachowac ograniczone zaufanie w stosunku do osob, ktorych zachowanie wskazuje na to, ze moga nie stosowac sie do przepisow - co wynika z braku ich znajomosci czy tam ewentualnego lamiania przepisow, do tego przy wyprzedzaniu nalezy zachowac szczegolna ostoroznosc. Tak wiec w tej sytuacji winny jest rowerzysta. Pomijam fakt, ze jest kawalem skurwialego chama i barana.
W polsce 3/4 rowerzystow ma w dupie przepisy ruchu drogowego oraz szacunek w stosunku do pieszych, ale rzecz oczywista wymagaja go od innych kierujacych. Nie kupuje tego, Jesli chce od kogos wymagac to winny jestem zaczac od siebie.
Kurwa pojebany ten rowerzysta. Pies niczemu winny, tylko popierdoleni właściciele w nich mógł wjechać, a nie w bezbronnego psa. bym kurwa tego chuja na rowerze zapierdolił tam za wjechanie w psa który niczemu jeszcze nie był winny.
Z was niby tacy sadole a za każdym razem jęczycie jak ktoś psa jebnie albo coś...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów