Dlaczego balon nie ulega przeciążeniom jak inne przedmioty w samochodzie, lecz zachowuje się dokładnie odwrotnie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Kurwa internetowi celebryci. Scifun jeszcze ujdzie, ale po co komu ten drugi zjeb ktory sciaga wszystko z joe monstera..
Wole odcinki związane z kosmosem, ale i tak najciekawszy kanał na polskim YT.
sauerps napisał/a:
nie podniecaj się tak, bo o tym jak taki balon się zachowuje w trakcie jazdy na bank nie wiedziałeś, ale gratuluję znalezienia dziury w całym
A chuj mnie obchodzi jakiś balon w czasie jazdy? Nie rozumiem z czego robić sensację że jakiś balon się przesuwa w tył a nie do przodu. Już lepszy materiał by był o tym jak w magiczny sposób po opuszczeniu deski i wciśnięciu spłuczki gówno znika z kibla.
nanab napisał/a:
WOW balonik jest lżejszy pod powietrza TO NIEMOŻLIWE!!!
widać jaki głąb z Ciebie, głąbie, bo tak się składa, że sam balonik nie jest lżejszy. Gdybyś był mądry ty głąbie, to poprawnie byś był w stanie sformułować twierdzenie, głąbie
sony-store napisał/a:
Adbuster robi za szofera
jarasn napisał/a:
AdButer za kółkiem - leci piwo
Nie zesrajcie się...
Widze, ze Polakowi najlatwiej przychodzi krytykowanie innych. W takim razie po kiego grzyba to ogladacie? Pomijajac to, ze wrzucanie SciFuna na sadistica jest srednim pomyslem, kazdemu przyda sie nieco wiedzy nawet z zakresu prostej fizyki. No chyba, ze ciekawsze sa filmy w stylu Maluch TriMegaTurbo 7000HP na kazdym kole i intercoolerami w wentylkach...
nanab napisał/a:
A chuj mnie obchodzi jakiś balon w czasie jazdy? Nie rozumiem z czego robić sensację że jakiś balon się przesuwa w tył a nie do przodu. Już lepszy materiał by był o tym jak w magiczny sposób po opuszczeniu deski i wciśnięciu spłuczki gówno znika z kibla.
Chuj będzie obchodzić pracodawce to że nie masz pracy bo kurwa nawet nie widzisz wiecej niż czubek wlasnego nosa. Tylko zjesc, ruchac i wysrac sie. I tak do "zasranej" smierci .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów