📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@all up
Chyba nie do końca zrozumieliście sam początek filmiku.
Nie chodzi o to, że ktoś nie zna aż takich podstaw chemii, ale o to, że na animacji, która była na Kwejku nie było widać, że karta jest przesunięta. Ludzie zastanawiali się, jakim sposobem whisky i woda zamieniają się miejscami PRZEZ KARTĘ, nie czemu tak się dzieje w ogóle
Chyba nie do końca zrozumieliście sam początek filmiku.
Nie chodzi o to, że ktoś nie zna aż takich podstaw chemii, ale o to, że na animacji, która była na Kwejku nie było widać, że karta jest przesunięta. Ludzie zastanawiali się, jakim sposobem whisky i woda zamieniają się miejscami PRZEZ KARTĘ, nie czemu tak się dzieje w ogóle
Fajnie, że może dzięki niemu dzieciaki zaczną interesować się nauką - że zobaczą, że chemia i fizyka to nie tylko nudne wzory i regułki do wykłucia. Dobrą rzecz koleś robi.
Jebany brat ADBUSTERA chce zrobić kariere na siłe, weźcie kurwa niech wasz stary jeszcze zacznie poradniki nagrywać bo to takie żenua że ja pierdole
Po Whisky nie ma kaca ? co on pierodli chyba nigdy nic nie pił
nawet olejem nie umie do lejka trafić
idź ten oceań daj swojej starej na gwiazdke na pewno się ucieszy, ja pierdole tylko olej zmarnować a tak by frytek nasmażył
idź ten oceań daj swojej starej na gwiazdke na pewno się ucieszy, ja pierdole tylko olej zmarnować a tak by frytek nasmażył
straatveger napisał/a:
Jebany brat ADBUSTERA chce zrobić kariere na siłe, weźcie kurwa niech wasz stary jeszcze zacznie poradniki nagrywać bo to takie żenua że ja pierdole
rozluźnij pośladki
ja pierdole dopiero teraz koles na to zjawisko wpadl ? to jest dobry trik do picia sprzed 5 lat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów