📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
szkoda ze żaden z oglądających nie chciał przejść na drugą stronę ulicy.
pszczółka by użądliła.
pszczółka by użądliła.
czy ,to nie jest wyścig na jakiejś wyspie , proszę o więcej info .
*sypki drift po blacie*
ta pomoc medyczna to chyba do zdrapywania ich z drzew przy ewentualnym wypadku
wiec ja sie kurwa pytam co to jest ? kiedys wchodzilem na ten serwis zeby zobaczyc filmiki ktore mrozą krew w zylach , teraz mam ogladac to ? a co to jest w koncu kwejk czy sadistic ? ja tylko prosze administracje zeby cos zrobila z tym bo takie gowno nie powinno byc na tym jak ze cudownym serwisie !!
@Cienió jak sie przesiądziesz z rowerka na skuter (jak ci oczywiście mama pozwoli ) to zrozumiesz
wiec ja sie kurwa pytam co to jest ? kiedys wchodzilem na ten serwis zeby zobaczyc filmiki ktore mrozą krew w zylach , teraz mam ogladac to ? a co to jest w koncu kwejk czy sadistic ? ja tylko prosze administracje zeby cos zrobila z tym bo takie gowno nie powinno byc na tym jak ze cudownym serwisie !!
A jaki wkład w rozwój serwisu masz Ty, nędzny userze? Sraki. I jeszcze się plujesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów