Życie to choroba, co najszybciej zabija.To nie hobby to brak mózgu ... wcześniej czy później kogoś zabiją i uciekną z miejsca bo oni nie myślą logicznie myślą TYLKO o sobie i pseudo szpanowi... po to filmiki nakręcają ich głupoty, po to modyfikują auta nie na tor a na ulice, po to fury upiększają (pseudo) dla szpanu, są zerami i musza się dowartościować bo inaczej NIKT nie zwróci uwagi na nich. Dla mnie to cioty pewnie mają małego siusiaka lub nie maję rozumu zachowują się jak psychopaci ich nie obchodzą skutki tylko ich odczucie chwilowe jak narkomanie, psychopaci mordercy itp. mam nadzieję tylko że przy wypadku nie umrą ( taki miły gość zemnie ) ale kurwy będą powykręcani w puszkach srali pod siebie i będą w agonii umierać przytomni od płomieni lub z bólu nasilającego się
stul pizde stulejo, pograj sobie na kompie w nfs i do spania. film kocur i pozdro dla nich
To nie hobby to brak mózgu ... wcześniej czy później kogoś zabiją i uciekną z miejsca bo oni nie myślą logicznie myślą TYLKO o sobie i pseudo szpanowi... po to filmiki nakręcają ich głupoty, po to modyfikują auta nie na tor a na ulice, po to fury upiększają (pseudo) dla szpanu, są zerami i musza się dowartościować bo inaczej NIKT nie zwróci uwagi na nich. Dla mnie to cioty pewnie mają małego siusiaka lub nie maję rozumu zachowują się jak psychopaci ich nie obchodzą skutki tylko ich odczucie chwilowe jak narkomanie, psychopaci mordercy itp. mam nadzieję tylko że przy wypadku nie umrą ( taki miły gość zemnie ) ale k***y będą powykręcani w puszkach srali pod siebie i będą w agonii umierać przytomni od płomieni lub z bólu nasilającego się
ależ piecze brak prawka i samochodu co?
Dla mnie to cioty pewnie mają małego siusiaka lub nie maję rozumu zachowują się jak psychopaci
ale k***y będą powykręcani w puszkach srali pod siebie i będą w agonii umierać przytomni od płomieni lub z bólu nasilającego się
? ? ?
To nie hobby to brak mózgu ... wcześniej czy później kogoś zabiją i uciekną z miejsca bo oni nie myślą logicznie myślą TYLKO o sobie i pseudo szpanowi... po to filmiki nakręcają ich głupoty, po to modyfikują auta nie na tor a na ulice, po to fury upiększają (pseudo) dla szpanu, są zerami i musza się dowartościować bo inaczej NIKT nie zwróci uwagi na nich. Dla mnie to cioty pewnie mają małego siusiaka lub nie maję rozumu zachowują się jak psychopaci ich nie obchodzą skutki tylko ich odczucie chwilowe jak narkomanie, psychopaci mordercy itp. mam nadzieję tylko że przy wypadku nie umrą ( taki miły gość zemnie ) ale kurwy będą powykręcani w puszkach srali pod siebie i będą w agonii umierać przytomni od płomieni lub z bólu nasilającego się
ty za to posiadasz dużego siusiaka, tylko że jeździsz cinquecento, więc wszyscy posiadacze większego samochodu to już świry, lub kierowcy bmw, na które ciebie nie stać szczurze kanałowy. zresztą jak większości tutaj. do dobrej zabawy potrzeba kasy i fantazji. a u ciebie ni jednego, ni drugiego.
a co do ruskich kierowców... to daleko im do polaczków za kierownicą. internet to nie tylko wiocha.pl
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów