To nie hobby to brak mózgu ... wcześniej czy później kogoś zabiją i uciekną z miejsca bo oni nie myślą logicznie myślą TYLKO o sobie i pseudo szpanowi... po to filmiki nakręcają ich głupoty, po to modyfikują auta nie na tor a na ulice, po to fury upiększają (pseudo) dla szpanu, są zerami i musza się dowartościować bo inaczej NIKT nie zwróci uwagi na nich. Dla mnie to cioty pewnie mają małego siusiaka lub nie maję rozumu zachowują się jak psychopaci ich nie obchodzą skutki tylko ich odczucie chwilowe jak narkomanie, psychopaci mordercy itp. mam nadzieję tylko że przy wypadku nie umrą ( taki miły gość zemnie ) ale kurwy będą powykręcani w puszkach srali pod siebie i będą w agonii umierać przytomni od płomieni lub z bólu nasilającego się
Wyciągnij kija i porządnie posmaruj...
To nie hobby to brak mózgu ... wcześniej czy później kogoś zabiją i uciekną z miejsca bo oni nie myślą logicznie myślą TYLKO o sobie i pseudo szpanowi... po to filmiki nakręcają ich głupoty, po to modyfikują auta nie na tor a na ulice, po to fury upiększają (pseudo) dla szpanu, są zerami i musza się dowartościować bo inaczej NIKT nie zwróci uwagi na nich. Dla mnie to cioty pewnie mają małego siusiaka lub nie maję rozumu zachowują się jak psychopaci ich nie obchodzą skutki tylko ich odczucie chwilowe jak narkomanie, psychopaci mordercy itp. mam nadzieję tylko że przy wypadku nie umrą ( taki miły gość zemnie ) ale k***y będą powykręcani w puszkach srali pod siebie i będą w agonii umierać przytomni od płomieni lub z bólu nasilającego się
Pewnie nie stać ciebie na taki samochód jak większości z nas to musisz ponarzekać bo ktos ma lepiej niz ty, to takie polskie Kup sobie maść na ból dupy moze pomoze
był już tu taki jeden Gruzin co tak pięknie zapie**alał po Tbilisi starą beemką i .... pięknie skończył, teraz to dawno go robaki wpie**oliły i wysrały mam nadzieje że ten tez tak skończy !!! trzymam kciuki
Akurat tego gruzina zabił kolega pod czas wypadku...
Pewnie nie stać ciebie na taki samochód jak większości z nas to musisz ponarzekać bo ktos ma lepiej niz ty, to takie polskie Kup sobie maść na ból dupy moze pomoze
Akurat tego gruzina zabił kolega pod czas wypadku...
Wiedział co robi !!!