18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ściganty w BMW
TT4 • 2017-02-26, 14:16
Kierowca i pasażer Matiza podobno przeżyli. 0:24

Pokłosie:

Zdjęcia:

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
~DMT 2017-02-26, 14:46 6
E32. Jebane, pancerne bydle. Miałem kiedyś taką z V12 na manualu i ... szperą 100% (co za w ogóle pojebany pomysł mi przyszedł do głowy, żeby to zespawać ), żadne auto jakie do tej pory miałem (a kilka potworów ujeżdzałem) , nie wymagało tyle uwagi co ta beti, żeby to utrzymać na drodze, na pełnej piździe. Tam się nie przeliczało spalania na kilometry, tylko na moto - godziny

Q L I M A X
Zgłoś
TT4 2017-02-26, 14:55 4
Up ja tam widzę E34 w tym Beemwu

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
~DMT 2017-02-26, 15:04 1
TT4, siódema w longu. Taką właśnie miałem, tylko czarną, odkupiona od Borowików z Austrii

Q L I M A X
Zgłoś
~Velture 2017-02-26, 17:59 2
Akcja ratownicza na najwyższym światowym poziomie.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Erni90 2017-02-26, 21:46 3
takie ładne e34 rozwalili debile
Zgłoś
IOI 2017-02-27, 8:20
jakby kurwa z kamera nie zamulala lewym pasem to by nie doszlo do takiej sytuacji.
Zgłoś
Zacharael 2017-02-27, 8:45 9
"kilka potworów ujeżdżałem..." ... o ja pierdole, czyli jednak to co o was mówią to prawda.

Nie ma we mnie nawet kropli żalu. Jest tylko duma, że jestem synem tego kraju.
Zgłoś
mrnorris 2017-02-27, 9:49
Złoży się z tych dwóch gratów jedno bmw i do mira na komis
Zgłoś
Szmicer 2017-02-27, 13:11
wytłumaczy mi ktoś po co zakłada się to gówna które ma bmw na masce?
Zgłoś
jackalski 2017-02-27, 13:47 1
Szmicer napisał/a:

wytłumaczy mi ktoś po co zakłada się to gówna które ma bmw na masce?

To sie we wsi nazywa tjuning.
Zgłoś
shiters 2017-02-27, 18:53 3
~MaszAyahuaskę to jest e34 znawco V12stek

Juz pomijam fakt, że w e32 nie ma plastikowej listwy pod lampami i wokół grila (w kolorze nadwozia), a która jest widoczna na rozjebanej beacie. Pozdrawiam znawcę
Zgłoś
HIV-masturbator 2017-02-27, 21:17
Kierowca i pasażer Matiza podobno przeżyli
po opisie spodziewalem sie ze matiz wjezdza w bmw i rozkurwia na dwie czesci a tu prosze jaka niespodzianka ... I jeszcze komentarze pancerne bmw buhaha dawno sie tak nie usmialem PANCERNE to moze byc co najwyzej TICO ... wiesniak jeden
Zgłoś
~DMT 2017-02-28, 11:54
shiters, Wrzuciłeś zdjęcie e32 przed liftem, a ta jest po lifcie kurwa! E34 masz na pierwszym zdjęciu, które TT4 wrzucił, po lewej... Zwróć uwagę na lampy z tyłu, jak i na długość tylniego błotnika... E34 miałem trzy, nimi się uczyłem driftować, I TO KURWA JEST SIÓDEMA W LONGU... Dziękuję. Pierwsza przeszła e38, a za nią e32... "ZNAFCO"...

Q L I M A X
Zgłoś
mietul 2017-03-28, 22:08
MaszAyahuaskę napisał/a:

shiters, Wrzuciłeś zdjęcie e32 przed liftem, a ta jest po lifcie kurwa! E34 masz na pierwszym zdjęciu, które TT4 wrzucił, po lewej... Zwróć uwagę na lampy z tyłu, jak i na długość tylniego błotnika... E34 miałem trzy, nimi się uczyłem driftować, I TO KURWA JEST SIÓDEMA W LONGU... Dziękuję. Pierwsza przeszła e38, a za nią e32... "ZNAFCO"...

Obrazek

Mylisz się. Pierwsza to e39, druga (rozjebana) to e34.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów