📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
E32. Jebane, pancerne bydle. Miałem kiedyś taką z V12 na manualu i ... szperą 100% (co za w ogóle pojebany pomysł mi przyszedł do głowy, żeby to zespawać ), żadne auto jakie do tej pory miałem (a kilka potworów ujeżdzałem) , nie wymagało tyle uwagi co ta beti, żeby to utrzymać na drodze, na pełnej piździe. Tam się nie przeliczało spalania na kilometry, tylko na moto - godziny
TT4, siódema w longu. Taką właśnie miałem, tylko czarną, odkupiona od Borowików z Austrii
jakby kurwa z kamera nie zamulala lewym pasem to by nie doszlo do takiej sytuacji.
"kilka potworów ujeżdżałem..." ... o ja pierdole, czyli jednak to co o was mówią to prawda.
wytłumaczy mi ktoś po co zakłada się to gówna które ma bmw na masce?
Szmicer napisał/a:
wytłumaczy mi ktoś po co zakłada się to gówna które ma bmw na masce?
To sie we wsi nazywa tjuning.
~MaszAyahuaskę to jest e34 znawco V12stek
Juz pomijam fakt, że w e32 nie ma plastikowej listwy pod lampami i wokół grila (w kolorze nadwozia), a która jest widoczna na rozjebanej beacie. Pozdrawiam znawcę
Juz pomijam fakt, że w e32 nie ma plastikowej listwy pod lampami i wokół grila (w kolorze nadwozia), a która jest widoczna na rozjebanej beacie. Pozdrawiam znawcę
Kierowca i pasażer Matiza podobno przeżyli
po opisie spodziewalem sie ze matiz wjezdza w bmw i rozkurwia na dwie czesci a tu prosze jaka niespodzianka ... I jeszcze komentarze pancerne bmw buhaha dawno sie tak nie usmialem PANCERNE to moze byc co najwyzej TICO ... wiesniak jeden
po opisie spodziewalem sie ze matiz wjezdza w bmw i rozkurwia na dwie czesci a tu prosze jaka niespodzianka ... I jeszcze komentarze pancerne bmw buhaha dawno sie tak nie usmialem PANCERNE to moze byc co najwyzej TICO ... wiesniak jeden
shiters, Wrzuciłeś zdjęcie e32 przed liftem, a ta jest po lifcie kurwa! E34 masz na pierwszym zdjęciu, które TT4 wrzucił, po lewej... Zwróć uwagę na lampy z tyłu, jak i na długość tylniego błotnika... E34 miałem trzy, nimi się uczyłem driftować, I TO KURWA JEST SIÓDEMA W LONGU... Dziękuję. Pierwsza przeszła e38, a za nią e32... "ZNAFCO"...
MaszAyahuaskę napisał/a:
shiters, Wrzuciłeś zdjęcie e32 przed liftem, a ta jest po lifcie kurwa! E34 masz na pierwszym zdjęciu, które TT4 wrzucił, po lewej... Zwróć uwagę na lampy z tyłu, jak i na długość tylniego błotnika... E34 miałem trzy, nimi się uczyłem driftować, I TO KURWA JEST SIÓDEMA W LONGU... Dziękuję. Pierwsza przeszła e38, a za nią e32... "ZNAFCO"...
Obrazek
Mylisz się. Pierwsza to e39, druga (rozjebana) to e34.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów