📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Lord_Slizgacz napisał/a:
A możesz tytuł choć w minimalnym stopniu po polsku napisać?
Ale ty chłopie musisz mieć nudne życie, siedząc tu zakompleksiony cały czas i wypisując te swoje z dupy nudne wypociny Współczuję.
Ps. Dla autora piwko
Gosc skaleczyl sobie palec a robi relacje jakby mu presley pod blokiem dawal koncert.
Ty debilu nawet przeszkadzales osobie cie opatrujacej byle zrobic zdjecia, pojebalo was do reszty tiktokowe zjeby.
Ty debilu nawet przeszkadzales osobie cie opatrujacej byle zrobic zdjecia, pojebalo was do reszty tiktokowe zjeby.
Dzordz03 napisał/a:
Ale ty chłopie musisz mieć nudne życie, siedząc tu zakompleksiony cały czas i wypisując te swoje z dupy nudne wypociny Współczuję.
Ps. Dla autora piwko
Tak mam smutne życie kiedy nie da się rozszyfrować tego co autor miał na myśli i jestem otoczony analfabetami… z naciskiem na Anal.
Ja pierdole... ja rozumiem jak by to była prawa ręka ale lewa? O chuj tu chodzi?
Lord_Slizgacz napisał/a:
Tak mam smutne życie kiedy nie da się rozszyfrować tego co autor miał na myśli i jestem otoczony analfabetami… z naciskiem na Anal.
Aż strach pomyśleć jak radzisz sobie z trudniejszymi szyframi niż tytuł tego posta....
Dawid0101 napisał/a:
Aż strach pomyśleć jak radzisz sobie z trudniejszymi szyframi niż tytuł tego posta....
Nie radzę. Chłopak ma doktorat z fizyki kwantowej i np. wydziela mi pieniądze na zakupy.
psotna_cipka napisał/a:
Łap na pamiątkę
Cipko śmiechem jak chuj ahhaha… faktycznie chujowa ranka wywołana odbieraniem skuwki do kabla do lampy. Cokolwiek to jest.
Kurwa, co za gamoń. Gdybyś był czarny, homo, albo coś, co od Ciebie nie zależało, to bym Ci współczuł. Ale temat ciekawy
Jak penis teraz wygląda
kurwa ty masz 14 lat? z takim ciulstwem do szycia ? pierdole nie dosć ze problem z obsługą narzędzi to jeszcze gamoń i miekka faja. jesteśmy zgubieni.
Boże co za kaleka. Wydaje mi się że nie powinieneś dotykać noza. Zajmij się gotowaniem i sprzątaniem a resztę babie zostaw.
ile tam na wadze bo nie widze
Dali na to L-4?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów