W Radomiu pewien Sebek postanowił przykozaczyć przed widzami - pokonała go jednak tylna oś. 19 letni kierowca otrzymał mandat 1500 zł i 10 punktów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cesarz1982 napisał/a:
To nie pijany durczok z TfałszN???
Jebacpis69 napisał/a:
Albo jakaś pisowska kurwa z TVPiS
Zróbcie sobie loda na zgodę.
1500 zł i 10 pkt
ok... a co z kosztami naprawy latarni? Uważam, że powinien przywrócić to miejsce do stanu poprzedniego czyli kilkanaście słupków i latarnia i po kosztach z przetargu. Szybko za kółko nie zasiądzie
ok... a co z kosztami naprawy latarni? Uważam, że powinien przywrócić to miejsce do stanu poprzedniego czyli kilkanaście słupków i latarnia i po kosztach z przetargu. Szybko za kółko nie zasiądzie
19alko94 napisał/a:
Ojciec płakał jak zobaczył co synek zrobił z samochodem
Patrząc po samochodzie - naprawi z AC i będzie próbował sprzedać jako bezwypadkowy. Nic tak nie uczy jazdy jak pierwsza zerwana przyczepność - sam miałem tego farta, że obróciło mną o 180 stopni w miejscu, gdzie można było zawrócić. Udałem idiotę i pojechałem jakbym to planował..
motylekwbrzuchu napisał/a:
Szło mu całkiem dobrze, wszystko się zjebało w momencie...
...narodzin Sebastiana.
Mandat? Żart. Powinni mu zatrzymać prawo jazdy.
Kolejny bezmózgi debil.
Kolejny bezmózgi debil.
Drogie auto, raczej 1000 zł. mandatu nie zrobi wrażenia.
To nie pijany durczok z TfałszN???
Dupczok już dawno wciąga koks razen z diabłami i rucha napierdolony jak messerschmitt dziwki w piekle...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów