18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Sebastian vs BMW
Dżepetto • 2023-03-27, 12:59
W Radomiu pewien Sebek postanowił przykozaczyć przed widzami - pokonała go jednak tylna oś. 19 letni kierowca otrzymał mandat 1500 zł i 10 punktów.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
artiee 2023-03-27, 20:06
Ojciec go zajebie...
Zgłoś
remik93 2023-03-27, 20:38 1
A ja kurwa za telefon komórkowy 12 pkt dostałem. Ja pierdole.
Zgłoś
Riben 2023-03-27, 21:18
remik93 napisał/a:

A ja kurwa za telefon komórkowy 12 pkt dostałem. Ja pierdole.

Za przekroczenie prędkości minimalne dają chyba z 8 a tu 10 lol
Zgłoś
bania88 2023-03-27, 21:32 3
PIs napisał/a:

BMW 4 F32

Taki chuj! Jest to BMW M4 G82.

Swoją drogą, uwielbiam te samochody i smutne jest to, że ja o taki marzę, a jakbym miał to bym dbał lepiej niż o żonę, a gdzieś jakiś 19 latek rozpierdala takie na latarni i pewnie jeszcze śmieszkuje po tym.
Zgłoś
marekclub 2023-03-27, 22:54
Tato będzie zły
Zgłoś
KrwawyEric 2023-03-27, 23:17
Jak dla mnie parkowanie na pięć z minusem, prawie że równolegle
Zgłoś
majeńka 2023-03-28, 3:00
Nie ma rusznicy (taka spluwa) między motopizdami a kierowcami BMW, jedno i drugie szkodniki.
Zgłoś
limitedG 2023-03-28, 4:51
Tata zapłaci
Zgłoś
Jokerd 2023-03-28, 6:54
Policeman napisał/a:

1500 zł i 10 pkt
ok... a co z kosztami naprawy latarni? Uważam, że powinien przywrócić to miejsce do stanu poprzedniego czyli kilkanaście słupków i latarnia i po kosztach z przetargu. Szybko za kółko nie zasiądzie

Od tego jest ubezpieczenie OC. Potem przychodzi rzeczoznawcza z wielkim chujem, ktory Sebastiana dotkliwie wydyma

Zgłoś
Budrys2000 2023-03-28, 10:47
bania88 napisał/a:

Taki chuj! Jest to BMW M4 G82.
Swoją drogą, uwielbiam te samochody i smutne jest to, że ja o taki marzę, a jakbym miał to bym dbał lepiej niż o żonę, a gdzieś jakiś 19 latek rozpierdala takie na latarni i pewnie jeszcze śmieszkuje po tym.

Poważnie marzysz o samochodzie?
Zgłoś
bania88 2023-03-28, 14:27 1
Budrys2000 napisał/a:

Poważnie marzysz o samochodzie?

O samochodzie za ponad pół melona.
Zgłoś
7wporzondku 2023-03-28, 18:12
kurt_94 napisał/a:

jak ja kocham młodych kierowców i BMW sami się weryfikują, potem są wykluczeni z dalszej jazdy albo rozjebanym samochodem albo śmierć miód !!!

Bez kitu tak jak mówisz ziomek się zawinął młodo w bmce pierwszej za nastolatka
Zgłoś
Petebb 2023-03-29, 0:31
Policeman napisał/a:

1500 zł i 10 pkt
ok... a co z kosztami naprawy latarni? Uważam, że powinien przywrócić to miejsce do stanu poprzedniego czyli kilkanaście słupków i latarnia i po kosztach z przetargu. Szybko za kółko nie zasiądzie

i do tego zero odszkodowania z oc - na wlasna reke tak chcial niech ma ))))))))))))) i albo na zlomek autko albo od tatusia taki wpierdol ze bedzie z polykiem bral
Zgłoś
spoon17 2023-04-01, 15:11
W Radomiu pewien Sebek postanowił przykozaczyć przed widzami - pokonała go jednak tylna oś. 19 letni kierowca otrzymał mandat 1500 zł i 10 punktów i zakaz prowadzenia pojazdw od taty.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem