📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stargardzie lebiego !
atyll napisał/a:
weś wypierdalaj z tym
Wypierdalać to Ty mozesz z workami ziemniaków na rynek i tam je sprzedawac debilu bez szkoły.
A co do filmu.. to jest on tylko gówniana podróbką
mało śmieszne, oryginalny Sebastian jest lepszy
jak zaczął opowiadać o tym jak rozjebali Stefana Batorego to zwątpiłem, a myślałem, że to coś znośnego nawet
Baranie Jebany nie Starogard tylko Stargard Tępy kutasie
@maniek002
@ErnestoMar
@tymenus
Widze ze Panowie obaj znawcy... Tylko o które miasta wam chodziło??
Starogard Gdański czy Stargard Szczeciński? Co za moski... Kurwa zero wiedzy tylko żeby się dojebać do kogoś.. Po chuj ja się pytam??
@ErnestoMar
@tymenus
Widze ze Panowie obaj znawcy... Tylko o które miasta wam chodziło??
Starogard Gdański czy Stargard Szczeciński? Co za moski... Kurwa zero wiedzy tylko żeby się dojebać do kogoś.. Po chuj ja się pytam??
@krala ma kurwa racje ,wypierdalac na geografie tepe gimbusy
W Starogardzie Gdańskim jest rozlewnia wódki i to się zgadza. Zostając przy temacie wódki, to ten palant wyciągnął z szafki Żołądkową Gorzką (rudą) która jak niektórzy wiedzą nie jest przeźroczysta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów