Ochroniarz z prawdziwego zdarzenia który się z nikim nie patyczkuje. Przypuszczam że w ochroniarzu płynie krew uciemiężonej społeczności negroidalnej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tak najmana na rękę by rozjebał
To że jest się niepełnosprawnym nie znaczy że wszystko mu wolno, zasłużył to w ryj dostał. Swoją drogą chujowo trzyma gardę
To że masz ksywkę t-rex to nie znaczy, że każdy będzie się z tobą cackał...
To już wiadomo dlaczego wyginęły dinozaury. Chujowo gardę trzymały.
Dobra lekcja życia i zderzenie z brutalnymi prawami natury wedle których silniejszy wygrywa. Pewnie całe życie żył pod kloszem tolerancji myśląc wszystko mogę bo nikt przecież nie ośmieli się uderzyć niepełnosprawnego.
Sam niezależnie od niezręczności sytuacji zachowałbym się podobnie gdyby ktoś obraził nie mnie osobiście tylko kokoś kogo bardzo kocham.
Nawet jak by to była czarnoskóra żydówka w ciąży na wózku inwalidzkim i z immunitetem dyplomatycznym. Teoretycznie osoba pięciokrotnie nietykalna.
Sam niezależnie od niezręczności sytuacji zachowałbym się podobnie gdyby ktoś obraził nie mnie osobiście tylko kokoś kogo bardzo kocham.
Nawet jak by to była czarnoskóra żydówka w ciąży na wózku inwalidzkim i z immunitetem dyplomatycznym. Teoretycznie osoba pięciokrotnie nietykalna.
Kopa w dupe a nie po ryju dla niepelnosprawnego co za debil.z security...
Odrazu widac ze z ochroniarz dobra morda. To tego cwela mam jedno do powiedzenia, chujowe geny to do piachu kurwa, a nie do zycia, co cweluch myslał ze dostanie jakieś specuialne traktowanie, nie nie skurwysyny tu ulica tu normalni auuu tfu na odpat genetyczny !!!!
Mańkut- wyjątkowo niebezpieczny w bójce w stójce. Ochraniacz wywęszył od razu po tym, którym kikutem łapie za barierę. Szacun
TestovironJR napisał/a:
Odrazu widac ze z ochroniarz dobra morda. To tego cwela mam jedno do powiedzenia, chujowe geny to do piachu kurwa, a nie do zycia, co cweluch myslał ze dostanie jakieś specuialne traktowanie, nie nie skurwysyny tu ulica tu normalni auuu tfu na odpat genetyczny !!!!
A jak byś się taki urodził?? To co byś pisał?? Pewnie byś nawet tu nie napisał,bałbyś się hejtów!. Zero tolerancji do takich wpisów. Rozumiem gdybyś napisał je***ć lgbd czy jakoś tak. To wszystko byłoby OK Zastanów się czasem co ty piszesz! Jak mam czas to pomagam takim ludziom i na 100% oni są mądrzejsi od Ciebie no i od mnie....
Sapał do ochroniarza, to dostał w mordę, prosta sprawa i nie interesuje mnie, że ma łapy, jak połamane gałązki.
Komuś stąd podjebalem, ale też pasuje:
Chcialbyś mieć charakter Roberta, żeby tak wygrać życie, ale zostaje ci smieszkowanie z niego w swojej piwnicy. Jesteś takim samym zjebem jak ten ochroniarz. Brawka
Ja wiem, że sadol i może spinam dupę, ale tylko w kwestii żartów z RK. To jest tak samo śmieszne jak streamy Konona. Mało wybitne.
hujoczita napisał/a:
kuzyn Kubicy
Chcialbyś mieć charakter Roberta, żeby tak wygrać życie, ale zostaje ci smieszkowanie z niego w swojej piwnicy. Jesteś takim samym zjebem jak ten ochroniarz. Brawka
Ja wiem, że sadol i może spinam dupę, ale tylko w kwestii żartów z RK. To jest tak samo śmieszne jak streamy Konona. Mało wybitne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów