📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jak już jest piłka nożna, to tutaj sędzia pokazał czerwoną kartkę
jak nie cisnąć beki z gościa który ubrany w skarpety zaciągnięte do kolan, biega i macha jakąś chorągiewką?
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Co za pizdy. Tu niby takie cwaniaczki, bekę cisną z niego, a jak informacja to głównej poszła to spierdolili wystraszeni. Co oni kurwa myśleli, że zakazy stadionowe dostaną?
od 1:18-1:30 nie wkurwia was ta mucha ? Bo mnie bardzo !
Przepisy w piłce nożnej mówią jasno, że za ściągnięcie koszulki otrzymuje się żółtą kartkę.
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
jak nie cisnąć beki z gościa który ubrany w skarpety zaciągnięte do kolan, biega i macha jakąś chorągiewką?
Z Bawarczyków zawsze
Śmierdzi wiochą aż muchy na kamerze siadają.
Biedni umyslowo ludzie maja nowe zajecie. Wpatrywanie sie w wirujacy beben pralki juz im nie wystarcza,
@dwakilo - Muszę cię zmartwić ale to nie mój filmik, znalazłem go na YT po wpisaniu Sędzia Chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów